deletedmom43 kizlar karin agrisi sikayeti ile acilden giris yaptiginizda ultrasonla bebege bakmiyorlar mi? nereyi arasam gun icinde gelin diyor. boyle sacma bisey olabilir mi ya
Nisanurr deletedmom43 yapılıyor canım neden yapılmasın bende bi ara kasılıyorum diye gitmiştim tahlil verip ultrasona almışlardı öyle saçma şey olur mu
Esrelf deletedmom43 canım şiddetli ağrım var, hamileyim de git. Arama. Hasta yükleri fazla olduğu için bakmamak için yapıyorlardır. Bakmak zorundalar.
ozgesoy28 deletedmom43 Ben defalarca gece gittim hep baktılar hatta üstüne hareket etmiyo diye bakmaya bile gittiğimde hepsinde bakıldı
Fatma deletedmom43 valla oluyor. Bende bikere çok sancım ağrım var söyle acile gittim. Biz bişey yapamayız kadın Doğum poliklinik gün içinde gidin dediler
deletedmom43 Nisanurr anlamadim ya. karin agrim var takipli hastayim diyorum yarin gelin diyor gerizekali
Buseataloluk Üniversite hastanelerinde bakılıyo sadece diye biliyorum. Özele giderseniz dokturu çağırmak için ayrı bi ücret istiyolar
deletedmom43 Buseataloluk ama kuzu ucretini verin doktoru cagiralim dese o da yok. direkt yarin gelin diyor
Nisanurr deletedmom43 bence çok yanlış acil bi durum olsa Allah korusun umurlarında değil illa doğuruyorum diye gidicen heraldeki alsınlar seni ultrasona
Nisanurr deletedmom43 çok haklısın valla yada acayip kasıklarım ağrıyo sancı gibi hissediyorum desen alırlar mı seni ultrasona
M3lt3m Bende agrım oldugunda devlete gitiim hafta sonu diye bakamdılar acile gittiim kanamam yok diye acildoktoru baktı özel yada devlet bakamdı canım bana
NaimeYilmaz deletedmom43 ben dün gece gittim takıbı oldugum hastaneye ultrasonla bakıldı. Daha öncede devlete gıtmıstım orda bile baktılar ultrasonla. bebek iyimi die anlayamazlarkı mecbur bakarlar
Nur deletedmom43 nöbetçi doktorlar bakmak zorunda canım ha bakmıyorlar mınbağır çağır canım çok yanıyor de bak nasıl tutusurlar öyle saçma sey mi olurmus bakmak zorundalar.
delettdmom66 deletedmom43 bn karn ağrısıyla gittm acille 8 haftalıktm ultrasona yollanır tabi onlar başka bsy içn bakiyolardı bebek iyimi dedm iyi bi skntısi yok dedi
deletedmom43 hahaha simdi takipli oldugum hastaneye gittim. direkt dogumhaneye girdim hocanin haberi var dedim, baktilar 😆😆