Rmeysa_1661 melekhabib korkma lavöan ile bağırsakları boşaltıyorlar zaten ihtimal yok yani 😊 sen doğum masasında rahatça ıkın endişe etme ki oldu ki yaptın doktorlar buna alışık zaten doğum yapıyorsun kimse seni orada yadırgamaz sen bebeğin çıkması için odaklan onları kafana takma 🤗
Myssr melekhabib yok kiz yapan oluyomus ama cok cok az minik minik lavmandan kalan varsa siliyolarmis 😂
Ronyaseda melekhabib yaa bende bu durumdan korkuyorum ki hemoroidim var onu bike doktor keşke görmeseydi diyorum 😄😄
Kardelen_nm melekhabib bana lavman falan yapmadılar ama zaten büyük tuvaletin gelecek gibi oluyorsun ve o ıkınmanı sağlıyor ama ne yaparsan yap birşey demiyorlar zaten Doğuma başlamadan önce rahat ol ne olursa olsun sıkıntı etme die söylüyorlar
Emineesen Yapamazsın çok zaten dogmadan önce kicina bu ilaç koyuyolar ne varsa sic diye doğumda ikin korkmkorkma sicicam diye kanalda kalırsa çocuk morarir
yigitalpinannesi40 Doğum öncesi lavman yapılıyormuş zaten canım korkma. Doğum esnasında tuvalet hissin geliyormuş ama o bebeğin geldiğine işaretmiş aynı büyük abdestin gelmiş gibi hissediyormuşsun
Rmeysa_1661 melekhabib korkma kuzu normal doğum yapacak herkes bu olaydan korkmuştur ama artık sezeryan da bile lavöan yapıyorlar ameliyattan sonra bağırsaklarda ağrı olmasın diye 🧡
melekhabib Myssr Ya insanlık hali biraz gelsin tamam da ablam fazla yemek yeme dedi bu aralar altina yaparsan olmaz diye 🤣
AZE62 Ronyaseda bende de aynı sorun var ama bu gebelikten kaynaklanıyor yapacak birşey yok 😁😁😁 kendimi normal doğuma amaannn doktor hemoroid e mi dikkat edecek diye avutuyorum 😁😁
AZE62 Ronyaseda boşver bak yalnız değiliz onu düşün bir sürü insan var aynı olan 😁😁😁 zaten bizim gebelikten dolayı doktorun verdiği ilaçlardan dolayı olmuş hahaha hadi sende aynen böyle devam et bacım 😁😁🌸