Edacan2019 Bebek-geliyor ben yaptırmadım detaylı ultrason ama araştırmada ki doktoru iyi diyorlar.alper beye gidiyorum normalde
Bebek-geliyor Mine8191 hangi doktorda girdiniz ? Bende randevu aldım 300 tl fiyatı perinatalog ve profösörmüş fikret göynümer ismi doktorun
Bebek-geliyor Mine8191 memnun kaldınız mı ne kadar sürdü bebeği size gösterip eşinizi de içeri aldılar mı ve rahim ağzı incelemesi vs de yaptı mı çok soru sordum ama gebeliğim biraz problemli geçiyor o yüzden 💐
Mine8191 Yagmrzrn çok iyi 🥰 bizi doktor yönlendirdi ama mamnun kalmadım güneş tıpta sıra var mı çok arkadaş oraya gdck
Mine8191 Bebek-geliyor canım eş alınmıyor ben detay göremedim çok sıradan geçti benim de gebeliğşm sıkıntılı maalesef sörf bunyğzdem tercihim üniversite olmuştu ama beklentim karşılanmadı
Bebek-geliyor Mine8191 hadi ya ben perinatalog ve ana bilim dalı başkanı diye fikret göynümere randevu aldım. Kaç dk sürüyor peki ?
Bebek-geliyor Mine8191 ama normalde yarım saat 40 dk falan sürmesi lazım hem para verip ilgilenmiyor olmaları çok sinir bozucu
Bebek-geliyor Anl düzcede mi bolu da mı girdiniz ? Nasıl memnun kaldınız mı kaç dk sürdü ? Ve kim ilgilendi doktormuydu ?