berenyigit06 1 ay sonra doğum yapıcam ve kesinlikle genel anestezi ile sezeryan istiyorum bebeğe etkisi olurmu lütfenn cevapp🙏🏼🙏🏼
busratunk5 berenyigit06 ne gibi bi etkisi olabilirki ? Böyle saçma düşünceler den çıkın lütfen . Zararı olsa dr neden yapsın mantıklı olun biraz
Esilamm38 berenyigit06 Olmuyor canim merak etme bende genel anestezi ile doğum yaptım kızım benden önce odadaydı kasma kendini bu düşüncelerle sağlıkla alırsın kucağına inşallah:)
3_prenses_annesi berenyigit06 narkozu verir vermez sen uyuyunca hemen alıyorlar canım bebeğe narkoz geçmeden ben 2 tane yaptım 3. spinaldi oda rahat o en güzeli hem bebeği görüyorsun her ana şahit oluyorsun
Ayca6868 berenyigit06 dun sabah spinal oldum 20 yasindayim daha bu zamana kadar elim bile kesilmedi yanlislikla ama gercekten bisey anlamiyosun ne sonta ne belden vurdugu igne bide sakinlestirci veriyolar oh mis
berenyigit06 Bir kere belden uyuşturmalı sezeryan oldum fıtık ağrılarım sonrasında daha sık oldu bu kez kesinlikle genel isteyeceğim asla belden uyuşturmalarına izin vermem 🤕bi doktor bebek için riskli dedi o yüzden sorma ihtiyacı hissettim😊
isimsizbebek berenyigit06 hayır hicbir etkisi olmaz. Ben de genel ile doğum.yaptim 8 ay önce. Zaten sezaryan da hemen bebeği çıkarıyorlar