turansmom1 Kizlar 36+5deyim çogu sabah böbrek ağrım oluyordu ama bu sabak sanki daha fazla kontrolümde salı günü o zaman sorabilirim. Sizler yaşadınız mı Allah rızası için yardımcı olun kafayı yiyebilirim ağrıdan.
turansmom1 turansmom1 acaba gece üşüyormuyum? Gaz sancım mi oluyor? Yada idrarımda enfeksiyon llabilir mi?
Sevdaleo turansmom1 Benim de sag yan tarafım agrıyordu bnde üşüttüm fln sanmıştım aldırmadım geçer dedim ama sanki bir biçak saplanmış ve hiç çıkmıyor gibiydi acile gittim böbrek te taş varmış o sancı yapıyormuş tabi sizinkini bilemem canm belki siz üşüttünüz yada hamilelikte bebiş büyüdükçe baskıda yapabilir ..
MiniKaya turansmom1 böbrek genişlemesi olabilir canım benim böbreğimde taş var çok ağrı yapar böbrek ağrısı başka birşeye benzemez doğum sancısıyla eş değer böbrek ağrısı dedi doktorum
ayazmoms41 turansmom1 canım benimde sadece sol böbreğimde vardı doktoruma söyledim böbrek ultrasonu çekildi sol böbreğimde hafifte olsa büyüme var. Mutlaka doktoruna söyle
turansmom1 MiniKaya Sevdaleo doktora gitsem pazartesi idrar tahlili versem cıkarmı orda bir sıkintı varsa eğer?
MiniKaya turansmom1 idrarda çıkarmı bilmiyorm taş veya kum varsa çıkar ama böbrek büyümesi genişlemesi çıkmaz sanırım isterseniz üroloji doktoruna gözükün çünkü kadın doğumda yüksek ihtimal sizi oraya yönlendiricek siz direk ürolojiye giidp şikayetinizi hamile olduğunuzu söyleyin o sizden zaten idrar kan ve ultrason ister
Sevdaleo turansmom1 Git cnm kndi dokturuna görün bnce korkma blki seninki üşütmektn fln dır utrasonda bile çıkar böbrekle ilgiliyse..