Elifkzlcn Seraparsln Bende gittim 2 3 hafta sonra tekrar gel büyüdüğünde daha net goruruz dedi aldim tekraf randevu genelde 4ten sonra açılıyor ve cok memnun kaldım sagolsun en ince detayına kadar baktı cok tatlı bir doktor hic terslemeden herseye tane tane cevap verdi
Tgbcyln Seraparsln bir türlü emin olamıyorum ali ekize mi gitsem yoksa bakırköye mi kafam çok karışık bu zamana kdar gittiğim hiçbir devlet hastanesinden memnun kalmadım bide içimde bir süphe ya bir sorun varda devlet hastanesi görmezse diye 😬😬😬
Seraparsln Tgbcyln maddi durumun varsa çok çok iyi denen bir doktora gidebilirsin istersen. Ama benim bu söylediğim doktorda çok detaylı özenle inceliyor benden önceki gebede ense kalınlığı çıkmıştı. 😕 Rabbim kımseye yaşatmasın. Ona bayağı uzun uzun anlatıyordu o sırada beni aldı içeri kenarda bekledim konuşması bitene kadar.
Defnemm2019 Tgbcyln cerrahpaşa tıp fakültesi prof Ali Benian 286 tl ödeme yaptım, prof olması güven veriyor özel lerde uzm doktorlar bakıyor hep. Gayette detyalı baktı 20 30 dk sürdü. Renkli kagıt vermıyor ama ekrandan cekebilirsiniz dedi. Ben memnun kaldım.
NeslihannK ncgul01 instagram sayfasında yaziyo hangi hastanede görev yaptığı ben kendi muayenehanesine gittim
Nslhnakn Tgbcyln şişlide aytül çorbacıoğluna gittim kendi kliniği var, çok ilgili biri🌸ücret olarak şubat ayında 500 tl ödemiştim
Defnemm2019 Betulshn Hayr maalesef özelde bile almıyorlar içeri orada almıyorlar zaten küçük bir oda oldugu için
Anurbasgem Merkem bende Aytül Çorbacıoğlu na yaptırmıştım. gerçekten çok detaylı bakıyor işinde uzman . Kesinlikle tavsiye ederim
Bsrayldrm34 Tgbcyln ben bakırköyde Ersen Alp Özbalcı ya yaptırdım dün. Çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ediyorum. Hem bebeğe baktı detaylı hemde bana tüm batın ve tiroid ultrasonu yaptı.
Tgbcyln Seraparsln evet haklısın sanırım Ali ekiz e gidicem bebek için ve hastane için ayrıca ayırdığım bir bütçe var ordan kullanacagım açıkçası içinde şüphe kalmasın istemiyorum