Milassss Dusun duşün cıldırıyorum degerlerım ckk düşük bugun kan testinde cıktı bu durumu yasayan var mı degerlerım dusuk ama bebek suan 2 kılo olmuş bırsey olmaz demı bebegıme :(
61Aysen Milassss bnmde ilk haftalr b12 düşüktü mercimek corbasi baklagiller nohut kuru gasulye vs. Tuket demsti saglik ocagindaki doktor snraki verdgm kanlrda b12 eksik falan denmedi duzlemisti herlde onlri tuketmeye çalış b12 yuksek yumurta peynir sut yogurt iyi gelir
begumseker Milassss b12 benim de çookk düşüktü, dil altı hapı kullandım b12 new lifeın doktor yazdı..toparladı tavsiye ederim.. magnezyum ilacı da kullanıp doğum sonrası bırakıyorsunuz aslında.. hep takviye ilaç alıyordum siz kullanmadınız mı
Blgcts Benimde oyleydi. B 12 dil altı fisfis kullandım etki etmedi iğne verdi dr. Bayıldım çünkü. Şuan kan hapları ve iğneye devam ediyorum. Daha iyiyim yükseldi sanırım. Dr una mutlaka şöyle takviye versin yoksa sana zararı olur bebiş büyür gider ama senden çeker
2ErkekAnnesiiiii Kızlar magnezyum eksikliği için soda için ben 8 aydır soda içiyorum hiçbi eksikliğim yok o konuda
Merve2016 Benimde düşüktü doktor ne normal ne sezeryan doğum yapamazsın demişti iğne verdi su zamandan sonra yediklerinle mümkün değil düzelmez takviye bir şey vermesi lazım ablama da serum vermişti düzelmişti ihmal etme mutlaka takviye birşey versin ama çok düşünüp cildiricak kadar büyük bir sorun degil merak etme her hamile de hemen hemen oluyor bu sorunlar
Kesici Bende de öyleydi b 12 iğne verdi hap verdi, kan ilacı magnesyum içtim. Bebeğimin gelişimi normal çok kilolu değil. Bebeğe bir şey olmaz da bizim sağlık riske giriyor işte. Kendimiz için dikkat etmeliyiz.