[silindi] Hacersolmz Dikmen bölgesinde özel düşünürseniz 19 Mayıs Hastanesi Baran Hanım, ben ona gidiyorum tavsiye üzerine gitmiştim çok memnunum ❣️
Hacersolmz Nurunsl bende koru hastanesini düşünüyordum ama sizlerinde fikrini almak istedim siz mi gidip doktordan memnun kaldınız
Nurunsl Hacersolmz tavsiye üzerine gitmiştim. Çok memnunum en başta iyi bir insan mesleğini hakkıyla yapıyor baştan savmıyor
CansuAlmila Fiyatlar nedir onlarıda belirtirmisiniz bende İstanbul’dan geldim 1 2 ay burdayım kontrole gitmem gerekiyor bende Sincan tarafına yakınım 😄 birde detaylı ultrason bilgisi olan var mı
Adeviye Ben Ümit Korucuoğluna gidiyorum özel muayenehanesi var çukurambar da doğumu da TOBB da yaptırıyor çok memnunum. Arkadaşım da Sincan da Hüseyin pehlivana gidiyordu memnundu baya
Adeviye Mlsarjn Ümit hocanın muayenesi 400 doğum fiyatını tam bilmiyorum 10000 civarı Sincan da söylediğim doktor arkadaşıma paket olarak 5000 demiş
Hacersolmz Mlsarjn peki oradaki fiyatları öğrendin mi canım ben daha karar veremedim ve doktor nasıl iyi mi ?
Mlsarjn Yetkin hocanın paketi hastahanedeki diğer doktorlara göre bin tl fazla 8500 tlye yaptırdım doktor da içime sindi 😊