Mevakusunannesi Hiçbir doğum belirtisi yok kızlar sadece sirtim ağrıyor son 9 oldum çok bekler miyim tekli sayılara düşenler nasilsinizzz 🤗
Akg Mevakusunannesi biizmde son 11 gün 😔 hiçbir sancı yok ama 2 kez yalancı sancı oldu doğumu nasıl yapacaksınız
UmayDuruMom Bizimde son 9 😍 30.haftadan itibaren sürekli hastanedeydim sancısıydı enfeksiyonuydu şimdide gelmek istemiyor hanımefendi gün geçtikçe nstde öıkan sancılarım azalıyor ama ben çok ağrı çekiyorum 😂😀
Mevakusunannesi UmayDuruMom bende bu haftaya kadar erken gelecek diye korkardım şimdi geç gelecek gibi geliyor 😳 enfeksiyon bende de vardı ama şancı yok hiç
Bademlii Akg yalancı sancı nasıldı acaba ? Biraz anlatır mısınız. Dün gece olduğunu düşünüyorum da emin de olamadım korktum da biraz 😂
UmayDuruMom Akg ilk doğum olacak 2 düştüğüm var 40a kadar olmazsa doktorum sezeryan yapmak istiyor riske atmak istemiyor
Akg Mevakusunannesi peki bi kaç soru sorsam ilk doğum mu çatı muayenesi yapıldı mı ve hiç Pilates squat falan yaptın mı bu güne kadar
Mevakusunannesi Derya-D UmayDuruMom Bakalım önce hangimizinki gelecek umay ilk gelecek sonra ben sonra derya gibi geldi bana 😂
Ronyaseda Eslem23 kanala inmemiş sancim hiç yok su gelmiyo nisan gelmiyor anlamadım gitti bee🤣🤣 Suyu azalıyor 40 ci haftada baslatcak doğumu suni ile işte
Ronyaseda Mevakusunannesi valla son 2 günü kaldı inşallah gelir kızım ya hiç bir belirti yokken suni almak istemiyorum 🙁