Sblfrk Serapemre ismi nedir İnstagram sayfası falan var mı fiyat ne kadar 🤗 bana da bilgi verir misiniz
kisiminbahari Tugce1803 bende ali irfan beye gidiyorum benim ikiz o yuzden mi bilmiyorum ama bana çok fazla bi ucret cikardilar neden boyle yaptilar anlamadim acikcasi
kisiminbahari Tugce1803 ben hamileligimin başından beri ali irfan beye gidiyorum bizde salı günü sorduk en son gittigimizde tek bebek 5000 ikiz 5500 dediler bizede cok fazla geldi
Serapemre Sblfrk instagram sayfası varmı bılmıyorum bız bıre bır gorustuk paket paket degısıyor fıyat 375 liradan baslıyor paket fıyatı..
Tugce1803 kisiminbahari Ben öncesinde Hayri beye gidiyordum Hayri bey istifa edince Ali beye geçtim. Hayri beyin doğum ücreti 3500 liraydı o yüzden mağdur olmamak için 3500 lira yaparız dediler. Ali bey doçent olduğu için doğum ücreti 5 bin lira
my_baby beyzanur_guclu18 ben izmirliyim irenbe umit hanima gidiyorm ama daha cok yeni gebeyim guzel bir topik olmus
kisiminbahari Tugce1803 şanslısınız gercekten benimde kafam cok karıştı ali beyden cok memnunum ama bu fiyatta biraz fazla geldi ne yapacagimi bilmiyorum 🙈😔
Alisa1212 beyzanur_guclu18 kesınlıkle çok iyi bir hastane yengem sürekli özele gıdıyordu ve dogumunu da özelde yapmayı düşünüyordu ama buca kadın dpguma gıttıkten sonra tamamen fıkrını degıstırdı buca kadın dogumda yaptı memnun da kaldı
melekhabib Serapemre Doğum fiyatını biliyorum 🙂 Fotoğrafçıyı sormuştum,Doktorum da Arzu değirmenci akar
Sukran_ygnc Serapemre bizde arzu hanıma gidiyoruz ama çok çok yoğun Bi doktor fazla zaman ayıramıyor her hastasına
Serapemre Sukran_ygnc arzu hanım mı cok yoğun onu bılmıyorum ama aysel hanım cok cok yoğun onu bılıyorum ama cok guzel ılgılenıyor her hastasıyla biz cok memnunuz❤️