turansmom1 Akg o zaman sen 5 6 tane ye 😂 ben 36+5deyım doktorum 4 tane yiyebilirsin dedi cünkü aa bak az öncede açılma için forumda adaçayı diyorlardı onuda deneyebilirsin istersen. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin, bir avazda kurtarsın inşallah🙏🌸😘
61Aysen Akg Allah veriri bi kolaylığını normal se sezeryane hic yonelmeyin derim.Herseyin kolayida zoruda Allah tan nekdr pilates toplarinda ziplarsn zipla bol dua et.Hakkinda hayirlisi olsn rabbim tek avazda kurtarsin inşallah
Mzyyn93 Akg ne pates yaptin ne squat ama heep hareketliyim iki hamileligimde de 4.aydan sonra hic durmadim isimi yaptim yuruyus yaptim. 11 ay once ikinci kizimi dogurdum kilosu 3750 idi. Doktor sen minyonsun bu kiloda bebegi normal nasil dogurdun cok mu hareketliydin hamileliginde diye sormustu. Ilk dogumum hastaneye gidis dogum arasi 1 bucuk saat surdu. Ikincisi de 1 saat. Bide inanirsaniz insirah suresi okuyun bol bol 😊
Bsraozturk Akg çatı muayenesi yapıldı 37.haftamda şehir hastanesinde doğum yaptığım için epidural olmadı zaten açılmam hiç olmadığı halde bi saat içerisinde çok hızlı ilerledi beni çok yoran sancı da çekmedim ki ben hamileliğim boyunca hareketsizdim devamlı yattım herkes bana normal doğum yapamazsın diyordu 😊
132025 Akg bende bişey yapmadım sadece çıkıp 15 dakka yürüyodum hergün gezer modda tempolu değil çayın uygunsa olur merak etme