ymc0355 Rvyda1710 ben kendi annemin gelmesini kalmasını istiyorum arkamda oturuyor zaten ama kayınvalidem de muğlada oturuyor izmirdeyiz biz gelince kalıyorlar o konu beni de sıkıntıya sokuyor gelince kalırlarsa bizde annem gelip rahatça ilgilenemez benimle diye sonuçta kendi annemin yanında daha rahat ederim bu konu biraz beni de endişelendiriyor 😒
Rvyda1710 ymc0355 aynenn canim benimde annnemde kayinvalidemde uzak bana ama önce annnemin gelmesini istedim eşimden annemle daha rahat ederim kayınvalide ile ne kadar rahat edebiliriz lohusa depresyonuna sokacaklar bizi daha dogurmadan 😁
Rvyda1710 buseyusuf27 ya aslında düşünceli olsalar zaten minnacık bebek bu hastalık sürecinde kimde ne var ne yok bilinmiyor o masumun bünye zaten savunmasız olucak ne kadar cahillik işte toplasip gelmeleri alllah yardimcimiz olsun canım şimdiden kasiliyorum wallla erken dogumumuza sebep olmasalar bari alllah korusun😬
buseyusuf27 Rvyda1710 aynen öyle cnm hayrlısı bklm 🙈 yınede cok takmamaya clşyorum okdr klmasınlar dıye dua edyorm
buseyusuf27 ZEHRASEYMA yok cnm olsa bnde olur 🤣40 la gebe kldm bıldm bılelı kndımı fit yedıkce kılo almyan brıyım suan 34 hfta 55 kıloyum 🙈 hıc bısey olmyo esım yenı aykkbı aldı terkık aldı kıyfet aldı evdede onun tsortlerını gyorm 😁 ıns zatıflarsın askm dıyo masrafa sokma bnı dyo 🤣
buseyusuf27 Rvyda1710 vlla bı rahat bıraksınlar bızı 😁 bi salın bizi diye bagrasım var vlla sıkılırsam gönderırım esıme soyleyıp evın duzenını bozuyor bıde geldıkce snkı kndı evı gbı bak dellendm yıne 🤣
Rvyda1710 buseyusuf27 Benimki daha hiç gelmedi nasıl davranacak hiç bilmiyorum Kasım aralik gelicem deyip duruo sonrada annnemden sonra doğumda 10 gün gelsin diorum eşime şimdiden soyluyorum evin düzenini değiştirmekte nedir ya
buseyusuf27 Rvyda1710 vlla oyle ılk evlndık geldı kldı 10 gun bıldıgın mutfaga bı grdı herseyın yerı degstrdı bn delırdım gttı ardgmı bulmdm delırdm dedm esıme gelırse karısamz bnm evıme uyarıcm dedm yok dedı karsma dedm ndmek karsma kb dedm burası bnm evım bnm duzenım sus dedm 😁 esımde annesıne pek duskun hergun 7/24 anası arar sınır olurm nyse sona yaklastık esım suarlar cok sevıyo bnı nedense anlmdm bnde alıskn degılım daralıyorum sıkıya gelemıyom 🤣 dyom dur azcık sırnasma
Rvyda1710 buseyusuf27 Uyar tabi canım esin yokken uyar sen boşver bebeklede sen ilgilen geldiğinde elllettirme ben öyle yapicam mutfağa falanda sokmayı düşünmüyorum herrkz kendi evinde yapsın yapacaklarını herrkzin düzeni kendine evide kendine benim eşimde düşkün gibi hergun konuşurlar gibi ben bayan halimle ailemle vıcık vıcık değilim anlamıyorum bu durumu😁
buseyusuf27 Rvyda1710 al bndende okdr vlla bn bıle nadır aryorum kı onlar bnı aryo gnelde tm annesı cok dusuncelıdır ıyıdr hostur ama su melek gorunumlu seytanlardan bzmkıde 🤣 arada cumle arası laf sokmay calısmalar makara karısık kızmalar bnde suscak kadındım sankı cok bekler 🤣 mutfaga grsın sorun yok ymk yapsın ogluna bna zten yapmz onlar acılı ypyo herseyı bn kndm yaprm yemegımı skntı yerlerını degstrmesın eşyalarımın 😁 nyse bı sekılde halledıcem esım olsada uyarırm vlla cokta tın kmse kb vlla
Rvyda1710 buseyusuf27 gecicek canim gecicek o günlerde gecicek insalllah teselli etmeye çalışıyorum kendimi😁
gizemdogan Akşam izlediğim dizide kadın kızını sevmiyordu. Kız annesi üzgün diye elini tutmak istedi, annesi küçücük kıza defol git dedi. İçim çıkana kadar ağladım, ben iyi bir anne olabilecek miyim diye. Hamişlik zormuş, psikolojisi daha zor 🤦🏼♀️
buseyusuf27 Rvyda1710 😁😁 aynen öyle takmayalım hersey gecıcek kalıcı olan bızız ve bızım yuvamız herkes gıdıcı yıne bız bıze klcaz azcık sabır tabı lohusa ıken ıns gergın olmayız 😁🙈