Sweetbabymom Avent emzik ve biberon nasıl temizlenir, kaynatınca rengi cıkıyor falan diyorlar kafam cok karıstı yardımcı olur musunuz
gmze1612 Sweetbabymom ben kaynar suda 1-2 saat bekletip biberon ve emzik temizleyici ile temizledim cam biboron falan ama plastik ucu sonucta emzikte aynı şekilde o yuzden kaynatmadim
Uykulugebe Sweetbabymom dış protezi temizleyicisiyle sıcak suda bekletip fırçayla temizlenebiliyormus hamilelik uygulamasindan birinde okumuştum tam da bugün
Zuhal14 Sweetbabymom Çeşme suyu değil hazır su kullan bi tencereye koy kaynayınca bi kaç dk kaynasın kapat sonra temiz bi yerde kendiliğinden kurusun hepsi bu kadar
Sweetbabymom Zuhal14 cok tesekkur ederim oncesınde veya sonrasında deterjanla yıkamalımıyım sadece kaynatmalımıyım
Fatos2304 Sweetbabymom deterjanla yıkamanıza gerek yok artık kaynattıktan sonra bende kaynattım temiz havlu üzerine koyup suların sarkmasını bekledim öyle kurudu koydum kutusuna sonra
Dilbur Ben kaynatın hem biberonu hem emziği ama bulanık bulanık oldu emzik bile bulanık oldu yani anlamadım neden acaba
zezeynep Bulaşık makinasına konur mu peki biberon emzik kısmı hariç. Çıkınca tekrar durlamak şartıyla
Kesici Suyu kaynattım ocaktan aldım içinde beklettim. Daha sonra doğal emzik deterjanı ile yıkadım kuruttum mis gibi oldu