demiriz Kızlar 28 haftadan beri geceleri artan gündüz biraz hafifleyen el parmaklarımda ağrı oluyo ellerimi kapatamicak kadar beni rahatsız ediyo bu durumu yaşayıp atel kullanan var mı veya başka çözümü olan var mı
Susaminannesiii demiriz Odymerve Karpal tümel sendromu ev hanımlarında ve gebelerde cok görülür. Sizlere fizyoterapistten egzeraiz vdeosu gönderiyorum. Pekcok vdeo var izlediginiz kişinin besyocu, trainer veya ne bileyim kendi kendine egzersiz verme yetkisi oldugumu sanan bir insandan tavisye almamaya dikkat edin. Hastalıklar karşısımda egzersizle tedavi yetkisi saglık profesyonelleri olan fizyoterapistlerdedir. Yarım hoca imandan, yarım doktor candan edermiş😊😁
Gl-Misli32 demiriz bende cõzüm ariyorum 😔 birsey tutamiyorum, geceleri uyuyamiyorum, eller aciyor parmaklar aciyor, uyusuyor, ve ustelik 2 parmagim hep uyusuk, çok kotu bir his…
Odymerve Ben kullaniyorum benimde aynı 28-29 hafta gibi baslamisti. Atel kullaniyorum dogumdan sonra gecer dedi doktor. His kaybi falanda olmustu ama o gecti sonra bardak tutarken falan zorlaniyordum
demiriz Susaminannesiii tabiki bende bu yüzden araştırma içerisindeyim doktorumada sordum ama bunu birebir yaşayan kişiler daha tecrübeli olurlar
Odymerve demiriz şuan daha rahat ama tamamen gitmiyor tabiki. Sadece geceleri taktım doktor gündüz rahatsiz olursan bosluklarinlarada kullanabilirsin dedi.