Hulyaa12-- 8 saatlik bir araçla yolculuk yapmak lazım zararlı olur mu sizce 4 haftalığz endişeleniyorum
Zuhal14 Hulyaa12-- doktoruna sor bence eğer bir risk varsa sıkıntı olabilir ama risk yoksa daha çok yeni olmayada bilir doktorum bana tatile gidebilirsin demişti 20 Li haftalarda ama benim bi sıkıntım yoktu yolda dinlene dinlene gidebilirsin demişti
sugarfamily Hulyaa12-- ben çıkmıştım yolculuğa bisey olmamıştı çok şükür ama sonradan öğrendim ki doktorunun onayında çıkman gerekiyormus.
esraizmirli Hulyaa12-- bende çıkmıştım cenaze dolayısıyla memlekete gitmek zorunda kalmıştım ama çok şükür hiç bişey olmadı çünkü eşim sağolsun sürekli dinlendirdi beni yavaş yavaş geldik yani Allahın izniyle hiçbişey olmaz🤲☺️
Mybabyizmir Hulyaa12-- değildir yani olmadigini düşünüyorum 2 saatte bir mola verecek şekilde istediğiniz kadar seyahat edebilirsiniz diye bir post paylaşmıştı doktor.
Aysem_80 Hulyaa12-- 6 haftalık hamile iken doktoruma danışarak çıktım iki saatte bi durup 5 dk yürüdüm kendi aracımız ile gittik tabi ki de bi sıkıntı olmadı çok şükkür 🤲🏻🙏o yüzden doktoruna sorarsan daha sağlıklı olur canım