Duygusuz İyi akşamlar bugun test verdim büyük ihtimal pozitifim. Evde iki Cocuk ve eşim var ben hastalanalı 12 gün oldu 12 gündür evdekilere yemek vs yapıyorum hep birlikteyiz koku tat alma duyum gidince şüphelenip test yaptırdım. Eger pozitif cıkarsa yemek yapabilir miyim maskeyle eldivenle falan acaba. Bakacak kimsesi olmayanlar nasıl yaptınız bu işleri
turansmom1 Duygusuz odadan bile çıkamazsın izole altında kalman gerekiyor canım yanında birileri varsa yapıp getirmeleri daha mantııklı olur, çok geçmiş olsun🙏
Duygusuz turansmom1 maalesef kimse yok yapacak saglıklı da beslenmek gerekiyor eşim sebze yemegi corba falan yapamaz
spaceship Babaları idare edemez mi ? En kötü ihtimalle ev yemekleri yapıp satan yerlerden sipariş edebilirsiniz… Ben yerinizde olsam bırakın yemek yapmayı, odadan bile çıkmazdım. Umarım hiç gerek kalmaz, negatif çıkar sonucunuz.
Duygusuz spaceship babaları yapsa hazır seyler yapar sadece e benimde saglıklı beslenmem gerekiyor eşim öyle sebze yemegi corba falan yapamaz ki
Asi_0658 canım bulunduğun ilin mavi masasını ara karantinan bitene kadar sabah kahvaltısı öğle yemeği getiriyorlar ücretsiz benimde yeni bitti karantinam ve beLediye sağolsun hergun eksiksiz getirdi yemegimizi
Asi_0658 Duygusuz belediyeyi arayıp sorarsanız onlar yardımcı oluyorlar karantinadaki ailelere yardımcı oluyorlar