NefesHira Midem çok kötü herşeyden midem bulanıyor kocamla uyumak bile istemiyorum çok üzülüyorum onu çok seviyorum aslında ama öyle birşey olmuş ki tek uyumak istiyorum bana sarılmasın nolursa olsun diyorum
gizemdogan NefesHira Benim arkadaşımında öyle olmuş. Sanki kocam kokuyor derdi. 3. Aydan sonra hiç böyle şikayeti kalmamış canım. İnşallah seninde hemen geçer 🙏🏻
EbruSevban NefesHira Hepsi geçiyor 14. Haftamdan itibaren atlattım sürekli kendi kendime kokuyordum kocamın saçı kokuyor diyordum git diğer tarafa dön diyordum buzdolabı kokuyodu ev kokuyodu geçti çok şükür inşallah sende biran once atlatırsın 🙏🙏
Bsraozturk NefesHira bende öyleydim canım kendi evimden tiksinmiştim evime özellikle yatak odasına girince miden berbat oluyordu zamanla geçiyor sabır 🙏🏻
NefesHira gizemdogan inşaallah evet bi değişik kokuyor anlam veremiyorum düşünüyorum acaba eskiden de mi böyleydi sonra saçmala sen kocana sarılıp uyumaya bayılırdın diyorum
gizemdogan NefesHira ilk üç aylık dönemde olması çok olasıymış. Merak etme seninki de geçecek birazcık daha sabır ♥️