burcuali38 Bush 😁 bence onlarda alışmıştır bu duruma sonuçta normal doğum yapan kim yapabilir ki temizliğini
Bush umutyusuf tekrar mi yatcaz doktor onune kuzum 🙁 ya bpyle orasi sismia gbi oluyo uzeene falan oturup edemiyorum 🙁 snra sakinlesiyor da rahat bi pozisyon bulabiliyom
Bush Rukiyee amaninnnn kiz walla ne bilem ayni aeyleri yasamizls hbiyiz sankim :/ deneyim ya insallj fayda gorururm
Esrabayrakdar Bush doğumdan dolayı cok bi rahatsızlığım yok cok şükür basur meydana geldi bnde ondan rahatsızım 😕
Bush burcuali38 kizcem o sekilde gtmekde ne bilem fena tuhaf haklisin aslindada:/ basdan kendimizi agdaya falan alistrip etmedikde snradan cekiyoz ceremesini 🙂
Asenaumutkaan Bush CNm sıkı dikmişler ondan ağrın da sızın da benim üçüncü çocuğa hamileyim ikinci çocuğum da benim dikişimi de sıkı dikmişlerdi uzun zaman bende ağrı sızı çektim bunun için de yapabilcen bir şey yok bol bol uzanıp dinlenmen lazım
Bush Asenaumutkaan yaaalaaaannn bi de sıkısı gevsegi mi war kiz 🙁 doktor hincini almis o zaan benden baya baya ya akli kesti
burcuali38 Bush ben zaten ağdayla alıyordumda son ayda jilete vurdum şimdide çocukla kuaföre gidemedim mecbur yine jiletle alıyorum inşallah en kısa zamanda geri ağdaya dönecem