• Gebelik
  • Öğretmen anneler 24. Hafta

Merhaba 21 haftalığım. 24 haftalık cerilen idari izin isteğe bağlı mı zorunlu mu? Yani kullanmak istememe durumu var mı? Teşekkürler

Tubaeliff Kullanmazsanız aktarma gibi bir hakkınız yok.Kullanıp kullanmamak size kalmış sanırım.Daha önce mecbur herkes idari izne ayrılıyodu ama uzaktan derslere devam ediyordu.Şu an isteyen yüz yüze ders verebiliyor istemeyen dilekçe yazarak vermiyor diye biliyorum.

Ben 31 haftalık hamileym 24. Haftadan itibaren idari izinliym. Okula fiili gitmek dışında diğer bütün çalışmalara katılıyorum zaten uzaktan eğitim rehberlik uygulamaları falan. Yani gitmekte istemezdim şu süreçte ookulm fazla kalabalık ve merkezi bi okul

Tubaeliff Eğer okulda ihtiyaç varsa size uzaktan ders verebiliyor izinli de olsanız idareniz.Ama yüz yüze eğitimde dilekçeyle gitmeyebilirsiniz.

Nimesay1 anladım teşekkürler iki tane 8.sınıfım var. Müdür yardımcısı derslerin yarısı uzaktan yarısı online olacagı için bir süre iki öğretmene bölünemez 22 saat ders o yüzden izin kullanın dedi. Ya da isteğe bağlı gelebilirmisiniz arastıralım dedi

Ozlm4452 Evet benim arkadaşim aldı calışıyor şu an.Benim erken doğum riskim var o yüzden calısamaz aldım ben 34ün içindeyim

Ozlm4452 ben ilçeyi aradım 24 32 arası çalışmayıp 32 sen sonra calışacagım demek de takdiriniz hoş değil demişti🙄

Tubaeliff hocam illa çalışın dedilerde biz çalışmamazlık etmedik bana zorunlu izinlisin ders veremeyiz dediler o kadar

İdari izinli olup uzaktan eğitim verenlere ek ders verildi mi? İlçeyi aradım ben geçen ek ders yazılmıyor dendi

TDE Telafi eğitimi için kimseye ek ders verilmedi.Ama 21 eylülden sonra eğer 15 saat üstü ders verildiyse yatmalı hocam.

• TDE bunu yanıtladı.

Nimesay1 Telafi eğitimi değil hocam yeni öğretim yılı başladıktan sonra da ek ders yazılmaz dendi ama bana saçma geldi derslere giriyorsak neden almayalım ki? Ek ders yeni yattı sayılır bu durumda olup derslere giren ve ek dersi hesaplanan var mı acaba?

TDE Benim arkadaşıma yattı.Bizde de seminer dönemi yatmamıştı.Normalde idari izinde seminer dönemi yatacak denmişti yatmadı bize bu ay yattı.Arkadaşım çalışır aldı.Bu ay hem seminer hem de 1 haftalık ek dersi yatırıldı.Siz idarenizle tekrar konuşun.Yaptıysanız ders yatırılması lazım.Ama dediğim gibi 15 saatten fazla yaptıysanız yatar.15 saate kadar olan kısmı maaş karşılığı kabul ediliyor.

• TDE bunu yanıtladı.

Nimesay1 benim daha bir kaç haftam daha var uzaktan eğitim devam ettiği müddetçe izne ayrılmayayım diyorum 32den sonra sıkıntı çıkmaması açısından. Teşekkür ederim bu arada bilgilendirmeniz için eğer bir sıkıntı olursa hesaplanan yerlerin olduğunu idareye bildiririm:)

Kutupyildizi001 37 ye kadar değil mi hocam nasıl uzattınız merak ettim benim doğum izni çok ters zaman da bitiyor aktarabilirsem en azından bebeğime biraz bakarım diye düşünüyorum sağlıklı gelsinler inşallah

Ozlm4452 Evet 37+2 hatta 😉32 de çalışabilir raporuma doktor şu tarihe kadar çalışır şeklinde bir bölüm açmış başka bi şey vermedim idareye 😊Allah kolaylık versin ben ciddi anlamda zorlandım. 1. Sınıflar ile yüz yüze iki gün okul olmasına rağmen yoruluyor insan