Merhaba 21 haftalığım. 24 haftalık cerilen idari izin isteğe bağlı mı zorunlu mu? Yani kullanmak istememe durumu var mı? Teşekkürler
Öğretmen anneler 24. Hafta
- Onay Bekliyor
Ben 31 haftalık hamileym 24. Haftadan itibaren idari izinliym. Okula fiili gitmek dışında diğer bütün çalışmalara katılıyorum zaten uzaktan eğitim rehberlik uygulamaları falan. Yani gitmekte istemezdim şu süreçte ookulm fazla kalabalık ve merkezi bi okul
Nimesay1 anladım teşekkürler iki tane 8.sınıfım var. Müdür yardımcısı derslerin yarısı uzaktan yarısı online olacagı için bir süre iki öğretmene bölünemez 22 saat ders o yüzden izin kullanın dedi. Ya da isteğe bağlı gelebilirmisiniz arastıralım dedi
32 den sonra çalışabilir raporu alan ve çalışmaya devam eden var mı peki
Ozlm4452 ben ilçeyi aradım 24 32 arası çalışmayıp 32 sen sonra calışacagım demek de takdiriniz hoş değil demişti🙄
İdari izinli olup uzaktan eğitim verenlere ek ders verildi mi? İlçeyi aradım ben geçen ek ders yazılmıyor dendi
Ozlm4452 Ben aldım 38 e kadar da çalıştım. Ama çok zor oluyor 😉
TDE Benim arkadaşıma yattı.Bizde de seminer dönemi yatmamıştı.Normalde idari izinde seminer dönemi yatacak denmişti yatmadı bize bu ay yattı.Arkadaşım çalışır aldı.Bu ay hem seminer hem de 1 haftalık ek dersi yatırıldı.Siz idarenizle tekrar konuşun.Yaptıysanız ders yatırılması lazım.Ama dediğim gibi 15 saatten fazla yaptıysanız yatar.15 saate kadar olan kısmı maaş karşılığı kabul ediliyor.
Kutupyildizi001 37 ye kadar değil mi hocam nasıl uzattınız merak ettim benim doğum izni çok ters zaman da bitiyor aktarabilirsem en azından bebeğime biraz bakarım diye düşünüyorum sağlıklı gelsinler inşallah
Ozlm4452 Evet 37+2 hatta 😉32 de çalışabilir raporuma doktor şu tarihe kadar çalışır şeklinde bir bölüm açmış başka bi şey vermedim idareye 😊Allah kolaylık versin ben ciddi anlamda zorlandım. 1. Sınıflar ile yüz yüze iki gün okul olmasına rağmen yoruluyor insan