Nesli1509 Ben genetik testi yaptırmaya karar verdin en iyisi o imis baya araştırdım 2500 tl civarinda
Nesli1509 Dilaranit5806 öyle ama ablamda bi down sendromu olayı yaşanmıştı genetik bir durum yoktu ama ben yine de riske atmak istemiyorum
MeryB Kızlar yaptırmama sebebim parasından dolayı değil. Ben Allahtan gelene razıyım. Engelli olsa dahi aldırmayacağım için yaptırmak istemedim. Detaylı ultrasonu düşünüyorum yalnızca.
Nesli1509 MeryB ama sadece down a bakılmıyor ki tedavisi olabilecek hastalıklar da ortaya çıkıyor ve ona göre ilaçları temin ediyorsunuz yinede sizin kararınız
AytenFiliz MeryB size katılıyorum benim ki ikiz bide doktorum yaptırmanın bi anlamı Yok allah göstermesin biri rahatsız olsa alamayacağız sesi çoğu doktor da sırf hastane para kazansın die yapıyor çalıştığım için az çok biliyorum
MeryB Nesli1509 sadece down sendromuna bakılıyor ikilide. Risk görüldüğü takdirde ise sıvı vs alınıyor. Ben heyacanıma gölge düşürmek istemiyorum. Herşey Allahtan. Rabbim yaratılışını tam eylesin dua etmek lazım. Detaylı ultrasonda herşeye bakılıyor incecik damarlara kadar. Onu yaptırıcam bi sıkıntısı varsa Doğumdan sonra kolaylık olsun diye ki inşallah yoktur. Allah büyük. ♥
AytenFiliz Ben 20 haftalık hamileyim yaptırmadım çünkü sorunsuz olan bebeklere bile hasta diyip daha sonra başka hastaneye gittiğinde birşey olmadığını çok duydum ve bunun yüzünden tansiyon hastası olan anneler gördüm bebekleri sağlıklı