turansmom1 MehZey Deletedmom95 Aay ben sizin yerinize sabah alayım yiyeyim happy momdaki kızların bebeklerine kan can olsun inşallah derim merak etmeyin hiç de sevmem.simiti ama😂😂😂
MehZey 058elf kız daha çok minik seninki şimdiden İstanbul simidi aseriyon 😂 Bizde 26+4 olduk 10 dk önce 😍
turansmom1 058elf vallahi yumuşacik oluyor ben sabahları ekmek almaya üşeniyorum bazen bayatlari öyle yapiyorum sicacik mis gibi okuyor. Hiç köylü olmadin mı bizimkiler koyde yapiyor ordan gördüm yaz youtubeye buharda ekmek pişirme misss😂😂😂
turansmom1 058elf ayy kıyamam kız dur neyse daha cok moralini bozmadan bayat ekmek hayallerimide alıp gidiyorum bebişinden azar yiyemem gece gece😂
turansmom1 058elf az önce yani 6 dakika önce tam 9 aya giren yakışıklı bir oğlum olacak hayırlısıyla 23 gün sonra durursa tabiki, senin?
058elf turansmom1 yaa yerim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay bir doğum ve acısız sancısız sonrası olsun 🤲🏻 biz daha çok yeniyiz 10 haftalık 😍
turansmom1 058elf ay en guzel haftalarımdı vallahiii kiymetini bil bu haftalara gelince hergün Allahım acaba doğuruyormuyum diyorsun MehZey o zamanlar aşerilir be karısma kıza ben 9 ayliğim hala aşeriyorum😂😂😂😂