Masalinannesi1988 Tibektas Allah razı olsun canım carsamba günü 37 olacağız inşallah sende sağlıkla doğum yaparsın inşallah 🤲
gozdelilip Tibektas canım öyle aşırı yeme bence muz badem yumurta ve kaşar çok güzel kilo aldırıyor yok avuç avuç yok kutu kutu sakın abartma bir de süt seviyorsan süt iç biz de 34+5 günlüğüz en son 33+0 da gitmiştim 2.500 kiloydu düzenli ve dengeli yersen bebek genetiğine bağlı biraz da alır zaten 🥰
Tibektas gozdelilip süt hiç sevmem ama yoğurt yiyorum her gün muhakkak bugün kuruyemiste aldım bakalım
Sevdaaam09 N8M2702 bir hafta önden gidiyordu cnm bende yumurta süt kaşar ceviz bunları çok tüketen biriyim
N8M2702 Sevdaaam09 ay benimd önden gidiyor hep, ben aslında kötü Bir hamilelik geçirdim 6 kilo verdim 0ek bişey tüketemedim.ama.esim.5 buçuk kilo doğmuş heralde kız babasına çekmiş 🤣
N8M2702 Sevdaaam09 37+1de 3600du canım cumartesi tekrar gidicem insallah o zamana kadar olurda sezeryan olmam🥺
Sevdaaam09 N8M2702 inş cnm sağlıkla kucağına alırsın senin için hangisini hayırlısiyla o şekil olsun doğumun
bsrkn 35+5 günlük ama gelişim gelişim geriliginden dolayı en son cuma gunu 2100 grm dı 🙄 canı icinde olsun eli ayagi duz saglikli olsunda ben ona gül gibi bakarım napim dışarda kilo alır benim kızım da inseallah