tunaninannesi Herkese merhaba 😇 Kocaeli ve çevresinde detaylı ultrason için doktor hastane tavsiyesi olan var mı acaba?🙏
minnie123 tunaninannesi Gebze yüzyıl hastanesi Murat bey çok iyi ve alanında tecrübeli doktor ben 3 hafta evvel yaptırmıştım tavsiye ederim.
Af_dmr tunaninannesi dün yaptırdım medikalparkta Sebiha hanıma. Güzel ilgilendi herşeyine baktı, bilgilendirdi. Tavsiye ederim 🥰
1pearl Ben 2018de medicalde yaptırmıştım Eray beye şimdi o gitmiş yerine Sabiha hanım gelmiş o yapıyodur diye düşünüyorum
tunaninannesi Nrgl_cntrk aaa ben araştırdığımda konakta perinatolog olmadığını duymustum. Bu işlem perinatologlar tarafından yapılması gerekiyormuş.🤷🏻♀️
Nurmollayksl tunaninannesi salı günü alikahya kadın doğumda gireceğim bende ama muayene için özele de gidiyordum, doktorum baya perinatoloji uzmanını tanıyordu önerdiler. Deneyimlicez bakalım🙏😊
Af_dmr tunaninannesi 550 tl ödedim. Profesör perinatoloji uzmanıydı. Benim önceki gebeligim 28 haftalik erken olunca perinatoloji olmasına dikkat ettim. Iyi bir doktordu
Nrgl_cntrk tunaninannesi valla canım ben Temmuz ayında gittim ve çok memnun kaldım. Zaten sadece detaylı usgye giriyormuş bu doktor sen hastaneyi tekrar ara istersen
tunaninannesi Nrgl_cntrk önemli olan memnun kalman içinin rahat olması zaten 😇 ne güzel sen atlatmıssın darısı benim basıma inşallah ☺️ Annelik ne tuhaf bişeymiş her şeyi ince eler sık dokur olduk 🙈