pinncan Merhaba öncelikle hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏 9 haftalık hamileyim doktor bir ay sonra gel artık dedi ama ben çok korkuyorum siz bekliyor musunuz yoksa gidiyor musunuz doktora ?
Edizinannesii pinncan bi riskiniz olduğu söylenmediyse beklemenizde fayda var çünkü sık sık ultrasona girmek çok önerilmiyor
Zeyyno_ pinncan ben ilk aylar çok gitmedim ilk 5+2de öğrendim sürekli kendime dikkat ediodum pandemiden dolayı 12+3de gittim sonra testler vs derken 3-4haftada 2hafta sonrasında gittim byle korkmadım hhep dikkat ettim içimi ferah tuttum hep dua ettim şimdi son aylarımızdayız çok şükür 🤲🤲🤗🤗🤗
sugarfamily pinncan ne olur ne olmaz diye her ay kontrolüne gidiyorum ama kötüyü düşünme doktorun olumsuz bisey söylemediyse sen çağırma kötü şeyleri kendini hep pozitif tutmaya bak Allah ’ın izniyle sağ salim saglikla kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi💕
Ozgnzgn pinncan ben de en son 9. Haftamda gittim ayda bir gelsen yeter dedi doktorum şimdi o bir ayın dolmasını bekliyorum belki koronadan dolayı çok sık hastaneye gitmeyelim diyedir bilemedm bana da uzun geldi süre 🤷🏻♀️
pinncan Edizinannesii çok şükür çok az içerde bi kanama var günde bir tane progestan kullanıyorum ama doktor sorun yok dedi ama içim içime sığmıyor bu haftalarda belirtileriniz azaldı mı sizin kusma göğüs ağrısı miğde yanması çok korkuyorum kalbi duracak diye bazen psikolojim Alt üst oluyor 😔
Edizinannesii pinncan kötüyü çağırma canım olumlu düşün çünkü bebeğinde etkileniyor bundan. Ben hiç yaşamadım mide bulantısı dir kusmadir şanslıydım o konuda ama doktoruna güven. Aşırı bi risk olsaydı erken çağırırdı. Sağlıkla kucağına al al evladını inşallah 🌺
pinncan Edizinannesii Zeyyno_ inşallah hepimiz sağ Salim alırız kucağımıza bazen kötü yorumlar okumak çok daraltıyor beni az da olsa içim rahatladı benimde kusmalarım bu hafta çok azaldı vücut alışıyor sanırım
Edanurr_ Ben 25+2 yim ama her ay gidiyorum dikkat ediyorum sürekli ama yinede gidiyorum ne olur ne olmaz diye
Ozgnzgn pinncan benim hiç mide bulantım olmadı şuana kadar 11+2 oldum,şişkinliğim de 6. Haftada başladı 4 aylık gibi geziyodum resmen o halimi düşününce azalma bariz var 12 haftadan sonra daha da azalcak dedi doktorum 🤗
Sencann pinncan son 3 aya kadar normali 1 aydır zaten bende 30 haftalık oldum ayda 1 gittim aksi bi durum olmadığı sürece… kendine vesvese verme birşey olmaz inşallah 🙃
Zeynep-aa pinncan ayda 1 yeterli kuzum eğer riskli gebelik değilse. Onun dışında sıkıntın olursa tabi beklemeden görünebilirsin 🤗
pinncan Baybymucize inşallah sağlıkla görürsün benim kaldı 3 haftam 😞 olsun sağlıklı olsunlarda yeter ki
halitefe pinncan riskli bir durumun yoksa ayda bir git canım yurtdışında falan 2 , 3 ayda bir gidiyorlar sıkıntı yoksa