Gulbeste Myssr İnternete dolaptan ve tutumlu anneden aldım etiketli ürünleri bebitof, carters ve hm var. Hm cidden çok kaliteli duruyor belki indirim yakalarsam 3-6 yı da alırım
Myssr Gulbeste guzel urunler geldimi peki dolap ve tutumluannede ozellikle tutumluanneyi cok elestiriyolardi hic bakmadm
Mervetekmn Myssr e bebek ve bime gelen ürünlerden aldım bugun bide patik falan almıstık english homedan
Ffc2224 Myssr chakradan hastane cıkıslarını aldım diğerlerinide h&m zara müslinlerinide deux lapins aldım ☺️
zynb_ozkn Myssr önüme kaliteli güzel gelirse yavaş yavaş alıyorum canım markaya çok takılma saf pamuk olmasına dikkat ediyorum ben sadece
Myssr zynb_ozkn yok markaya takılmıyorum onume guzel seyler gelmedi belki kis bebegi diyedir bulamadm guzel seyler halan yazliklar cogunlukta 😊
Damlaayz04 Myssr uygun arıyorsanız ve ilimizde botti varsa muhakkak uğrayın derim ben bugün kiyafetlerini 180 liraya almıştım 🥰 Ve baya bir ürün aldım yani civilden 3 ürün aldık 170 mi ne tuttu🙄
Yenibebekyeniheyecan Myssr bnm 3 bebek o yüzden evden çıkamıyorum aliş verisimide e bebek ve trendyoldan yaptim yorumları önerileri okuyarak çokta memnun kaldım alis veris merkezine gidipte uğraşmasına bile değmiyor valla
MeLy90 H&M , Panço , E bebek , MamaRamma , Zara ve Lcw den bir kaç parça şey aldım. Carters almak istiyorum ama şu an için çok pahalı geliyor 😬 Biraz büyüsün öyle alacağım inşallah.
Edtu94- Myssr genelde pendik çarşıdan aldım ilk kuzu ama ucuz degillerdi alt üst takımlara 50.kusur verdim hepp… sonra bi öğrendim pendikte cıvıl.varmis kalanları ordan aldimmm