Tarihler 5 ekim sabahını gösteriyordu tam 39+3 olmuştuk uyandığım da saat 9:30 filandı yataktan çıktığımda bi ıslaklık hissettim lavaboya koştum baktım ki nişanım gelmiş çıkıp hemen eşimi aradım sonra ablamı aradım evim ilçede olduğu için hemen merkeze gitmem gerekiyor mu bilemedim sonra eşim geldi o arada ben bi duş aldım eşyamızı alıp ilçedeki devlet hastanesine gittik durum ne öğrenip ona göre kendi doktorumuza gidecektik evet doğum zamanı ama açıklık henüz 1 cm dedi ebeler ben doktoruma haber verdim oda sancılar sıklaşırsa yada bebeğin hareketlerini hissetmezsen hemen gel ama suyun daha gelmemiş 1-2 günüde bulabilir dedi diye eve geri geldik akşama kadar ara ara sancı çektim sonra baktım sancılar 15 dk kadar indi eşim eve geldi tekrar bi duş alıp merkeze gelmek için evden çıktık hastaneye direk gittik doğumhaneye çıktığımda ebe baktı tekrar 1 cm dedi ama sancılar 10-15 dk da bir geliyor nst ye bağladı baktı evet dedi sancılar sık ama açılman yok dedi tekrar eve gönderdi annemler merkezde olduğu için onlara geldik evde durmadan yürüdüm eşim gidip uyudu saat 1 olduğunda sancılar 5 dk ya bir geldi eşimi uyandırıp ablamla beraber tekrar hastaneye gittik tekrar baktı aynı dedi😔 ama ben ölüyorum neyse doktoru aradı yatırdı bizi sabaha kadar iki üç defa kustum sancıdan iki defa nst çektiler ama yürüyecek takaatim bile kalmamış neyse sabah oldu tekrar doğumhaneye gittik baktı açılman 3 cm olmuş anca dedi nst çekti yine aynı dediğim gibi sancılar 3-5 dk da bir suni sancı verin bişey yapın olsun artık öldüm dedim sancıların var zaten açılman az dedi olmuyosa sezeryan dedim ebe olurmu öyle deme filan diyip yatıştırdı beni neyse tekrar doktoru aradı biz odaya indik doktorum geldi 24 saattir sancın var ama 3 cm tek açılman var ve sancıların var ama bebek başını düzgün yerleştiremiyor o yüzden de açılman olmuyor dedi kalp atışlarında da azalma olmuş bence riske atmayalım dedi bende zaten ölüyorum tamam sezeryan dedim gitti ameliyat kıyafetlerini getirdiler eşimin yardımıyla giydim sonra bizi almalarını bekledik tabi o sırada hala sancılarımı çekiyorum en son ailem ve eşimle vedalaşıp helaleştikten sonra ameliyathanede buldum kendimi ameliyathanede bile sancım vardı anestezist sancımın geçmesini bekledikten sonra sırtıma o ünlüüü iğneyi yaptı artık hiç bir ağrı hissetmiyordum sonra doktorum geldi ve beş dk geçmeden küçük kuzumun ağlayarak bana baktığını gördüm silip hemen yanıma aldılar öptüm kokladım prensesimi🥰 tabi gözlerim çeşme🙈 ve alıp götürdüler sonra dikişleri kapatmayı beklerken acı hissetmeye başladım istemsizce ses çıkarmaya başlayınca bi baktım koluma iğne yapıyorlar sonrası beni ameliyathaneden çıkardıklarını eşimin başımda asansörde iyisin iyisin demesini hatırlıyorum sonra odada yavaş yavaş kendime geldim bebeğimi getirdiler kucağıma öptüm kokladım tekrar 8 saat sonra ayağa kaldırdılar ilk ayağa kalkış yürüme ameliyat hepsi geçti ama bi sonraki gün bebeğimi aldılar enfeksiyon var diye küveze koydular tabi bizi taburcu ettiler ama eve gidemedik annemlerde merkezde kalıyoruz hergün eşimle hastaneye süt sağıp götürüyoruz ama pandemiden dolayı göstermiyorlar sadece video fotoğraf filan çekiyorlar geri eli boş eve geliyoruz bu gün konuştuk doktorla en az salı çarşambaya kadar misafirimizdir dedi dua edin bize selametle evimize gidelim kuzucuğumun kokusunu çok özledim 😔🤲🤲 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin size daha kolay doğumlar olsun inşallah 🤲