Nunuy Ben sabah e bebeğin youtube kanalındaki 2-3 video var plates yoga.kısa kısa , onu yapıyorum ve akşamüstü yarım saat yürüyüş.yetermi bilmiyorum.peki ya siz??
Zynpalmina Nunuy Pilates eğitmeni olarak her hamile haftasına göre egzersiz yapmalı kişiye özel bir egzersiz programı oluşturulmalı bilen birinden destek alabilirseniz daha iyi olur sizin için
Xxz Nunuy sabah kahvaltımı plates yerine kouyorum.kalk.hazirla topla vs vs. Evi düzenle eksikleri gider markete git gel bazı günler çöp atmaya çok derken aksam için yemek yap doktuhun dağınıklık bulaşık çamaşır derken aksam yorulmuş bütün gün spor halinde olmuş olurum heralde .🤭
Nunuy Sadece sabahları halim olıyor.akşamları inanılmaz bir üşengeçlik oluyor.oyüzden zorluyorum kendimi spor yapınca daha enerjik oluyorum👍🏻👍🏻
Nunuy esmirna16 😁😁sayılır tabikii:) benide korkutuyorlar ; yürüyüş yaparsan rahat normal doğum yaparsın diye.🤷🏻♀️
Karadenizli Ayyy bnde yatıyorum yataktan kalk tv odasına mutfak en sevfiğim alan wc mecburi olmasa ona ble kalkmicam bazen dışarı çıksam taşıyamıyorum kendimi 😂🤭