Merhaba kızlar normalde buraya doğum hikayesi yazmayacaktım ama benim gibi çok korkanlara cesaret olsun diye yazmak istiyorum. Ben doğumun iki türlüsünden de çok korkuyordum ama tercihimi sezaryenden yana kullandım. 38+3 te planlı sezaryen olacaktım. O sabah hastaneye gittik çok korkuyordum ameliyathaneye girene kadar ağladım. Ama ameliyathaneye girince oradakiler benimle çok güzel ilgilendiler her konuda beni bilgilendirdiler benimde kendime güvenim geldi. Gelelim belden yapılan spinal iğnesine. Hiç acımadı onu yaptıktan bir kaç dakika sonra bacaklarım ısınmaya başladı. Sonra doktorum geldi. Işleme başladılar. Inanın ben ne çekiştirme ne gıdıklama hiç bişey hissetmedim. Baktım ki doktor bebeği çıkarmış. Bebeği görünce şok oldum dedim bu kadar mıydı. Sonrasında bebeği götürdüler dikiş işlemlerim başladı. O arada beni biraz uyutmuşlar. Yaklaşık 30 dakika kadar uyumuşum. Hiç bir şey hissetmedim. Odaya geldim uyusuklugum yavaş yavaş geçmeye başladı. Arada gelip hemşireler karnıma bastırıyorlardı o biraz canımı yakıyordu ama o da dayanılmayacak bir ağrı değil. 5 saat sonra beni yürütmeye geldiler. Ilk kalkış biraz zordu ama o da dayanılmayacak gibi değildi. Benim canım çok tatlıdır. Yani ben yaptıysam herkes yapar. Sorularınız olursa sorabilirsiniz kızlar @NaimeYilmaz sabitler misiniz