Tgbugra Şu an 16+4 yetim henüz bi krem yap vs başlamadım ne kullanacağımıza bilmiyorum önerilerinize talibimm kızlar 😇
Zuhal14 Tgbugra 3. Ay dan itibaren bioil kullandım 8. Aydayım şükür bişey yok biraz da genetikle ilgili tabi ama herkes memnun bende dahil tavsiye ederim 🌸
busra544 Tgbugra Tgbugra biraz geç kalmışsın ben hamileligimi ögrendigim günden beri lierac kullanıyordum yinede karnım mahfoldu doktora da sordum o genetik dedi annende varsa sendede olur dedi yani bana hiç fayda etmedi
Esraaelisa1 Tgbugra Bebek yağı ve lierac çatlak kremi öneririm ama kremi düzenli kullanmalısın o zaman işe yarıyor canım ☺️
Tgbugra Zuhal14 evet bioil i de çok duydum memnun herkes geçen gün kakao yağı çok iyi geliyor dediler ama bilemedim hangisiyle başlasam yavaştan kullanmaya başlamam lazım galiba
barbunyaninannesi Zuhal14 benimde farketmeden catlaklarim baslamisti ve bunu kullanmaya basladim kokusu cok guzel .
Zuhal14 Tgbugra bence kakao yağı falan hiç uğraşma ben mustela aldım ilk sonra iyice araştırdım mustela krem gibiydi bide bunu deniyim dedim yağ olmasına rağmen hiç yağlılık hissi bırakmıyor ve kokusu da güzel memnun kalırsın
Tgbugra busra544 evet genetik çok etkili oluyomuş benimde annemde bay bi var ama ben daha hiç bişey kullanmadım şimdilik bişey olmadı ama başlıycam artık daha fazla geç kalmadan
Merve10090 Lierac çatlak kremini çok tavsiye ediyorlar.. bir araştırın derim.. trendyol’da satışı var zannedersem
Tgbugra S_inem kantaron yağı zararlı diyen var bi yan etkisi görmedim diyen var oda çok etkiliymiş ama onda ikilemde kaldım siz kullandınız mı ???
S_inem Tgbugra ben kullanmadım ama eltim kullandi gayet hiçbirşeyi kalmadı ayrıca zaten sadece çatlaklara deil herşeye ıyi geliyo yinede siz bilirsiniz