balyanakoglum Kızlar gümüş kapak aldınız mı çok gerekli bir şey mi 🤔 trendyolda silverlinda marka 107 lira ama bilemedim 🤔
Tubau balyanakoglum 999 ayar aldım ben n11den di galiba memnunum. Doğumdan önce “amaan olmazsa olmaz değil ya almayım” dedim ama olmazsa olmazmış gögüs yaralarımdan ağlamıştım şükür geçti kapaklarla..😍
Minis_88 balyanakoglum trendyoldan bende aldım 3 gün oldu silverlinda 2 gündür kullanıyorum doğuma 1 hafta var goğsumun ucu yumuşadı faydası oluyor bnce
minnie123 balyanakoglum güle güle kullanın inşallah faydası olur elbette. Ama birşey sorcam bende tam hakim değilim mevzuya. Bu gümüş kapaklar 925 ayar mı olması lazım 999 mu? Hepsinde Farklı yazıyor çünkü
MomZrm Ben aldım trendyoldan silver Pearl. Hatta doktoruma söylediğimde çok iyi yapmışsın dedi. Kullanan herkes de çok memnun. Yanlız 999 ayar daha iyiymiş. Bende 999 ayar tercih ettim
Angelica Silverette aldım ben de. hep bebeğe yatırım yapıyorum biraz da kendime yapiyim istedim😀 umarım gerçekten işe yarar
demioz 3 hafta önce doğum yaptım gümüş kapak aldım fakat hiç kullanmadım pratik gelmedi bana onun yerine doğum yaptığım gece eczaneden lanolin aldı eşim ve gerçekten sürer sürmez ağrı sızı bişey kalmıyor çatlak veya yara hiç oluşmadı çok şükür