Hamissanne 40+2 lekelenme oldu hastaneye gittim çatı muayenesi yaptılar 1 cm açılma ve şuan her tuvaletimi yaparken akıntım kırmızı ebe olablr dedi eve gönderdi 10 dakkada bir sancılarım var bu kanama oldu mu sizlerde yardımcı olur musunuz kafam çok karışık
buseyusuf27 Hamissanne suyun gelene kdr evde cek agrını canım hareketler yap squat yap kız arkdsm 35 de nişanı geldı ve 5 gğn bıyunca ara ara geldı nışanı kız 2 gün sonra doğurdu anca hastaneye gdersen suyunu patlatıp baslatıyolar bıde acılman ılerlesın dıye sunı takıyolar 🙄
Yusufunannesiii Canım catı muayenesinde normal lekelenme olması nişan da diyolar doktorlar açılman inşallah daha fazla ilerler
Oykuuu24 Ebelik okuyordum ben doğumdan sonra Allah’ın izniyle devam edeceğim. Kanaman olabilir canım nişanın gelmiştir zaten doğumun başlamış. Daha az sürelere düşünce yine gidersin hastaneye😊
Hamissanne buseyusuf27 saol.canim benim de akşama kadar kan geliyor inşallah bisey olmaz dua edin bana nolur
Oykuuu24 Hamissanne Bence tansiyonun gayet normal canım. Endişe etme sakin ol. Stres yapma🙏🏻Ama Yinede en iyisini doktorun bilir canım. Ve kanaman çoksada her ihtimale karşı doktorunu ara
busbus35 Cnm kanaman çok sa doktora git bence yani sonucta haftan dolmuş yatış yapıp kontrol etsinler
busbus35 Evde sancı olayına ben güvenmiyorum kalp atışı yavaslaya bilir bence hastanede bakılması kontrol altında bakılması dah uygun