Bebek-geliyor kucuktospam ilk gebeliğim 18. Haftada çok ufak belli belirsiz olmaya başladı birşey çarpıp kaçar gibi şuan 21+1 deyim netleşti her an her zaman olmasa da arada tekme vs kıpırdamasını hissediyorum çok şükür 🐣🥰
Dilara1503 kucuktospam 16 da kıpırtı şeklinde sanki içimde arada balık oynuyor gibi 😀 18 de tekme yumruk ile 🤲🌼
ozum_09 İlk gebeliğim 20.haftamda hissettim.Doktorum normal demişti.Sonraki haftalar da daha belirginleşti.💗
OzgeSahin2 barbunyaninannesi aslinda hissedersin gun icinde hareketliysen eger bi cikolata ye sirt ustu uzan anlarsin. benimkide mesela 1 gun kipir kipir ertesi gun hicbi sekilde oynamiyor.Endiselendiriyor sipaa☺
Esoo0698 kucuktospam 17 de içimde balık yüzüyor gibiydi aynı 😍 19 haftalık olduk tekme yediim 😍😁 Şimdi 20
Mybabyizmir kucuktospam 17.haftanin sonlarına doğru ama kelebek kipirtisi gibi birseydi çok net değildi. Şimdi 19.haftadayim sertleşme oluyor bazen muhtemelen sert kısım bebek. Elimi koyunca normale dönüyor 😂
Duuyygguu Ben 13+3 tek hissettiğim gaz 🤪 Daha varmış hissetmeme kızlar benim karnım çok çıkmadı gaz çoğalınca kocaman oluyor o ayrı ne zaman büyüdüğünü farkettiniz 🥰