Bireylulmasali Kızlar bugün randevum vardı doktordan çıkıp eve gelince çamaşırımda kahverengi leke gördüm doktoruma sordum muayene sonrası normal dedi başına daha önce böyle bir durum gelen var mı?Çünkü karından muayene etti doktor vajinal olsa anlıcam da
Yenianne001 Bireylulmasali bende de oldu hatta kanama alanın yok diye yollamıştı. Ama ben hiç duymadım ultrasondan dolayı olduğunu çünkü zararlı olsa yapılmaz diye düşünüyorum. Bu bilgiyi nerden alınız 9+1im ben de. Öğrenmiş olalım
Bireylulmasali Yenianne001 doktorum bana yazdı ‘ Evet normal muayeneye bağlı endişe etmene gerek yok’ yazmış bana
Yenianne001 Bireylulmasali benimki kısa sürmüştü bilmiyorum neden. Doktorun normal dediyse normaldir canım. Kaç haftalık
Oglakdorukcum Bireylulmasali ilginç ilkdefa duyuyorum ultrason cıhazını cokmu bastırdı naptı inşallah bırsey yoktur dert etme
Bireylulmasali Yenianne001 9+5 açıkçası biraz endişelendim vajinal olsa lekelenmeli anlarım ama karından pek mantıklı bulmadım 🤷🏼♀️
Bireylulmasali Oglakdorukcum çok da bastırmadı ama uzun tuttu muayeneyi korktum inşallah bir şey yoktur