Gamzelim_ İkizlere hamileyim eşimin dayısının ikiz cocugu var dayıdan gelen genetık olarak adlandırıyor bunu eşim babadan amcadan yok dayıdan genetık bır durum mudur merak ettım cok 😂
Merveerhannn Gamzelim_ sülalede varsa olabilir tabi, benimde anne baba taraflarımda uzakta olsa vardı ama bize geçmedi o genetik 😂
Sevdiss_17 Gamzelim_ benim bildgim ikiz geni anne tarafindan gelir yani sizin anneniz teyzeniz ananeniz ikiz dogurmussa sizinde dogurmaniz yuksek bir olasilik diye biliyorum 🙄
Heyda Gamzelim_ amcamlar ikiz , kayınvalidem de defalarca ikiz düşürmüş ama benim tek oğlum oldu 😃 şans işi yaa
Mervella34 Babamın kuzenleri ikiz benimde ikizlerim olacak , genetikse bile çok uzak bir ihtimal gibi rabbim nasip edince oluyor sanırım 🥰🤷🏻♀️
ikizminikler Tugce1803 benim anne tarafımda hiç kimsede ikizlik yok ben ikiz doğurcAm 😂 babamın amcaları ikiz herkes onlara çektin diyo ama bilemiyorum 🤷🏻♀️
Gamzelim_ Ben aşılama ile hamile kaldıgım için ondan tuttugunu düşünüyorum bi düşük oldu o tektı ama kısmet olmadı iki yumurtam vardı ikisi döllenmiş oluyor saten
Gamzelim_ Heyda bende öyle düşünüyorum 😂 bir bedende iki minicik kalp atması o kadar güzel bişeymişki cok şukur bugunumuze
sukayhanacar Gamzelim_ genelde kadın tarafından gelir ikizlik geni ve kuşak atlayabilir her kuşakta olmayabilir. 7 kuşak öncenize bile dayanır ikizlik geni. erkekten ikizlik geni gelmez zor bi ihtimal. sizin eski kuşaklarınızda illa vardır
sukayhanacar Gamzelim_ 7 kuşağı bilmek zor zaten 😂 ama eşiniz çok şey yapmasın siz söyleyin kadından geliyomus ikiz geni diye 😂😂😂
KardelenYB Gamzelim_ ikizler çift yumurtaysa anne geninden ama tek yumurta ikizi ise bu sadece senin yumurtalarının keyfine göre onda bir genetiklik yok 😂🤓