Zuzuum Esraaelisa1 koymıcamı biliyo çünkü ben sevmiyorum herkesin adı kendine bencede laf dinletemeyince gebelik burnumdan gelmesin diye kabuö ediyorum mecbur
Zuzuum Esraaelisa1 kızımı 54 günlükken kaybettim canım 31+5 de doğmuştu kızım ve oğlumda bugün 31+5 haftalık kızım geçen sene 27 Temmuz’da doğmuştu melek olmasaydı 17 aylık olucaktı oğluşum geldiğinde
Esraaelisa1 Zuzuum başın sağolsun canım 🙏❤️ neden kaybettin sordum ama çekinerek soruyorum Allahım oğlunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin amin🤲🏻🥰
Esraaelisa1 Zuzuum Benim teyzemin torunu birisi 6 aylıkken annesinin karnında öldü almasalrdı annesi de ölecekti sonra kızı oldu 2,5 yaşındaydı Kanser oldu hastane hastane gezdiler tedaviler gördü geçtiğimiz kış öldü her yerine yayılmış çocuğun 😐
ayseyetik94 Zuzuum başın sağolsun canım 😑 Allah bir tanesini almış ama yerine güzel bir tane daha vermiş 🥰
Zuzuum Esraaelisa1 amin ecmain canım nefes borusunda daralma varmış canım 3 defa ameliyat ettirdik ama erken doğumdan dolayı kg su düşük olduğu için ameliyatları başarısız oldu 54 gün savaştık ama kavuşmak cennete kaldı Cennet kuşum mevamla
Esraaelisa1 Zuzuum Allah sana bir evlat daha nasip etmiş balım şükürler olsun ki prenses melek oldu kepeği o kadarmış Allah rahmet eylesin 🙏 Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin 🤲🏻💜
Esraaelisa1 Iraz instagramdan sayfalardan yaptırdım odasına duvar süsü ismi yazıyor hastane çıkışı anne yanı yatağı uyku arkadaşı emzik zinciri falan yaptırdım ve hepsinden de çok memnunum canım