Zuzuum ayseyetik94 eşim kızımdan beri babasının adına taktığı için kız olunca koyamamıştı şimdi oğlumuz olucak Allahın izniyle baba adını koyucaz Fahrettin kayınpederimin adı yeterince uzun olduğu için bende yanına han, mir, ata gbi kısa kendim kullanabileceğim modern bir isim istiyorum
Esraaelisa1 Zuzuum han ve mir yakışıyor canım bence ☺️ Benim oğlan olsaydı eşimde babasının ismini koyacaktı babasının ismi Ömer ama kız 👧 😂
Esraaelisa1 ayseyetik94 Ali Karan , Yusuf Bera ismini söyle iki isimde zaten peygamberlerimizin ismi hem okunmuş isim olur hem iki isim koymak sünnet derler ☺️🥰
Zuzuum Esraaelisa1 ben kızımdayken hergün isim kawgası yaptım diyebilirim çünkü o zaman tek Fahrettin olcak diyodu🤢 kız oldu kurtuldum dedim bu sefer annemi koysak mı dedi biolayda öle çıktı şimdi de tamam iki isim olsun dedi saolsun bende anlaşma yaptım 2 ismide sen koy bida bana anam danam diye gelme dedim bakalım beyimiz hangisini seçcek😂
Zuzuum ayseyetik94 evet benmde çok hoşuma gidiyor ama bu masumlar apartmanından sonra etkilenip çok koyan olur gbi de geliyo
ayseyetik94 Esraaelisa1 ben 2 isim koyalım demiştim biri senin istediğin biri benim istediğim olsun dedim ama yok diyo🤦🏼♀️ ama söyledikleriniz yanına yakışıyo heöde peygamber efendimiz ismi olmasıda çok güzel 😍
Esraaelisa1 ayseyetik94 erkek ismi canım Bera anlamıda , bir kimseye sunulan seçkin olabilme vasfı anlamına gelmektedir. Bu vasıf, insana doğuştan verilen bir özelliktir. Bera ismi, erdemli, doğru ve dürüst olan kişi anlamında kullanılmaktadır.☺️
Esraaelisa1 ayseyetik94 evet canım bak yazdım beranın anlamını benimde kızım olacak ismi Elisa anlamı cennet kapısında bekleyen meleğin ismi birde ben şura ismini istiyorum Elisa Şura 🥰 Şura da zaten kuranda geçiyor şura suresi var bakalım babasını ikna edebilirsem 🙄😂
Esraaelisa1 ayseyetik94 evet canım eşine sor sen bakalım ne dıyecek yazarsın buraya ☺️ Baştan isim belirlemek daha iyi oluyor hem dilin alışıyor hem ismi kafada oturturuyorsun kafa karışıklığı olmuyor ☺️ Ben zaten duvar süsü yaptırdım bırde hastane çıkışı ismine özel istesede değişteremz ismi kimse kafamı karıştıramaz 😂😂
Esraaelisa1 Zuzuum Bana dedi kız olursa sen koy diye ikinci bebek olursa kız olursa dedim yok o zaman ben koyacak diyor erkek olsaydı oda babasının adını koyacaktı 😂
ayseyetik94 Zuzuum iyi akıl etmişsin canım😅 benin kaynanam çok istiyo kayın babamın ismini koymayı ama ben istemiyorum onada söyledim eşimede. Öncesinde konuştum o yüzden isim bakıyorum beğenmiyo benim baktıklarımı o göktürk ismini çok beğenmiş bende karan olsun dedim istemedi arel aras kıvanç vs beğendiklerimi söyledim ama hiç birini beğenmedi ve 2 isim koymayıda istemiyo🤦🏼♀️
ayseyetik94 Zuzuum eşim masumlar apartmanını izlemiyo ben izlerim ama o internetten araştırırken han da olabilir dedi de tek han koymakta tuhaf yaa 🤷🏼♀️
Zuzuum ayseyetik94 kaynanana neyse isminden 😏banada gelmiş isim sayıyo onu koy bunu koy diyo bende 36 yaşında bekar görümcem var kızınada isim kalsın istediğiniz tüm isimleri ben doğuramam dedim
19231923 ayseyetik94 benim kaynanam da eşi öldüğü için koymamı istedi hatta babaannemim hakkım yok mu dedi ama eşimde bende istemedik sonuçta o bizim çocuğumuz onun nerden hakkı oluyor bizim hakkımız merde o zaman biz göktuğ koycaz🤣 böyle isme karışmalarını saçma buluyorum kim ne isterse onu koyar neden anne baba adını koyarlar ki zaten kaynanamın 3 oğlu var çok istiyorsa o koysaymış kendi çocuklarına yani