Aknkbr Buseyvz oo ben o kadar çok yedim ki etsiz olduğu için rahat yiyebilirsin canım ciğer de bana yeme dediler onuda yedim ama az canının çektiğini ye
Nuray23 Buseyvz ye canim etsiz cig koftenin bi zarari olmaz. Bide canin cekmis bence ye direk 😂😂 ben canim cektikce yiyorum.
sugarfamily Buseyvz bende askerdim valla mis gibide yedim etsiz olduğu için zararı yoktur bence yani içindekiler tükettiğimiz şeyler degilmi zaten😂😂 hem asermissin göz hakkı çok yeme ama ye bence ya
Ipek0z Buseyvz ben de aşerdim yedim yaa etsiz ya bir şey olmaz çok çok baharatı çok olduğu için belki miden ağrır
Tugcetugce42 Buseyvz bişey olmaz etsiz de canım sadece baharat var ya içinde mide yanması yapar belki oda belki onu da yapmaz bebeğe sana zararı yok yani bişey olmaz
asiltosumm35 Buseyvz canim benim doktorum yeme dedi. Yani zaten etlisi kesinlikle yasak da bu etsizlerde cok baharat oldugu icin yemeyi onermiyo ben 8 ayda toplasan 2durum anca yemisimdir canim cektiginde az az yiyebiliyorum esim basimda bkci gibi bekliyor 😂
zepbjk Buseyvz Aşeriyorsan ye bir şey olmaz oturup her gün yiyecek halin yok haftada bir ye ben dışardan neler neler yedm 🙈
Madeleine Buseyvz çok canın çekiyorsa bikaç tane ye ama covid’de ben dışardan pişmemiş bişey hiç akmıyorum!! Hamilelik değil covid olduğu için yani. Biraz ye sonra yeme😀