Buseyvz Etsiz çiğköfte yemenin ne gibi bir zararı olabilir ki, doktoruna soran oldu mu acaba başından beri aşeriyorum 18+4üz 😂
Zuhal14 Buseyvz ye niye yemiyorsun etsiz olduğu sürece bişey olmaz ben yedim kaç kez aşeriyomuşsun bir de
Cicilibicili Buseyvz etsiz yiyebilirsin. Etli olması sıkıntı çünkü çiğ et yenmemesi gerekiyor gebelikte toksoplazma riskinden dolayı.
yesilesinti Buseyvz valla haftada bir yiyorum urfalı olunca hele ki vazgeçeniyorum😂 etsiz olduktan sonra hiç bir sorun yok
Buseyvz Hepinize teşekkür ederim ben de bir zararının olmadığını düşünüyorum ama yakınımın doktoru yeme demiş ondan buraya da sorayım dedim 😊 Zuhal14 Cicilibicili mlsmrtgl yesilesinti Nrykml Jdiebsh
S_S Buseyvz kim dıyorkı etsız çiğköftenın zararı olduğunu? :) bulgur salça ısot karışımının ne zararı olacakkı he olursa mideye olur mıde yanar acıdan yada acıdan basur olunabılır onun harıcınde bişey olmaz
S_S Buseyvz neye dayanarak yeme dıyolar anlamıyorum valla onu yeme bunu yeme ne yıcez bılmem hamileler aç ölsün ozaman bi çiğköftemiz var onada karışıyolar ya😬😒😁
Buseyvz Hepsi farklı şeyleri yasaklıyor zaten anlam vermek ne mümkün ama çiğköftemize dokunmasınlar 😂 S_S
Maykoo Buseyvz hem hazırını yedim hem kendim yapıp yedim mide yanması yapması dışında hiç bişey de olmadı
Eyll0734 Buseyvz benim doktorumda yememi istemedi içindeki baharattan dolayı tüm hamileliğimde de acıyı yasakladı aynı sebepten hemoroid halinde tedavi edemiyoruz doğum acısıyla yarışır o acı dedi
A_Alparslan Buseyvz ben etsiz çiğ köfte lahmacun gayet yiğiyrm eşim bu çocuk kesin Urfalı ondan sen böylesin diyor 🤭 cig etli olan lar hariç ben herşeyi yedim az da olsa