Durukusunannesi Diilaa 30+3 olduk bu gün bitirdik bütün alışverişi bu ay sonunda odası gelicek yıkayıp ütülicem yerleştiricem inşallah
Diilaa Zeynepekr çok zorlanmadım kilo almadım diye acele etmedim aslında ama ilerki haftalar belli olmaz 😊
Esraugur2310 Diilaa Hayır canım ikinci doğumum olacak ilkinde baya büyük hazırlamıştım ondan tecrübeyle gerekli olacak sekilde bir çanta hazırladım bu sefer.
Papatya3 Ben 29 da yikayip utuledim canim. suanda 31deyim. Mobilyamiz yeni gelicek , utulenenleri hurclara koydum hazir. 1 hafta mobilyayi dinlendiririz koku olmasin diye sonra organizerlerle dizicem. hastane cantami 33-34 gibi yapmayi dusunuyorum…
Edizinannesii Diilaa bende 32. haftaya girmek üzereyim son ufak tefek eksiklerim haftaya tamamlanacak bende yıkayıp ütüleyip hastane çantamı hazirlicam inşallah 🥰
LLeylaa-12 Diilaa ya ben bugün bir delilik yaptım ve 27 haftada yıkadım😂 biliyorum çok erken ama dayanamadım. Kıyafetler kurusun çantamı bile hazırlamayı düşünüyorum. Çok heyecanlıyım ne yapayım 🙈🙈
Kedili_Anne Doğuma 2-2.5 ay kala yıkadım, ağırlaşmadan. Sonra da buzdolabı poeştlerine koydum tozlanmasın diye :) hiç bir sorun olmadı.