Gamze0502 Kızlar daha cok erken 9 haftalığız ama çitf yumurta ikizlerim cinsiyet tahmini yaparmısınız zaman hiç gecmiyor sanki cok merak ediyorumda🙈🙈
KezibanUan Gamze0502 pardon ikizmis ondan öyle sandım keseymis 😁🤗 biri kız biri erkek gibi geldi bana ve çift yumurta ikizlarinde böyle olurmuş genelde 😍🧿
1PrensAnnesi Gamze0502 ya bilemem tabi ama inşallah bi kız bi erkektir çift yumurta ikizinde en güzeli bu oluyo bence
Gamze0502 KezibanUan ayy inşallh ya evet çift bende bian korktum acaba doktr bna sylemedimi diye dşündüm😂😂
KezibanUan Gamze0502 ya bende var kanama alanı da o yüzden görünce direkt dikkatimi çekti ama keseymis sizinki Allah bağışlasın minnaklarinizi 🤗🤗😍🙏🏻 cinsiyetleri öğrenince yazarsınız 🤗
Gamze0502 1PrensAnnesi inşallh öyledir bnde cok heycnlıym erkn olduğunu bildiğim halde ynede sormk istedm 🥰🙈🙈
34ilayda55 https://hizliresim.com/zshlY0 kızlar banada bakarmısınız ilk gebeliğim ve çok merak ediyorum
Menekse46 Gamze0502 benimkide 10 haftalik merak ediyorum cok zaman gecmiyor ne zaman tam belli oluyor ki