Gfrn CerenSelvi bak ben aradım geçen sami ulusta değildi balgatta ki şubedeydi ordan aldım hangi şubedeyse ordan al sami ulusta olduğu zamanları sor zaten 3 hafta da bir alıyorsun doktorun yanından çık 3 hafta sonrasına hemen al ya da sabah erken gidip sıra alacaksın
Luna ZeyooZ evet direk hastaneden paket aldık, 8250 ile 8950 arasında fiyat değişiyor doğum şekline göre şimdilik memnunum rahat bir doktor
CerenSelvi Gfrn evet evet biliyorum hangi binada olurlarsa olsunlar sistemde görünüyor yer önemli değil ama hilmi hoca görünmüyor artık. Benim az kaldığı için haftada bir gidiyorum artık, kim varsa ona gidiyorum hepsi de iyi aslında
Askk Happygril Canım yarın gidecem sonucum çıkmış elif nazlı hocaya gidecem ömer hocaya denk gelmedik nasip degilmş çok iyi diyorlar ama hic gitmedim
DemetCeylan Ben bugün Ümit korucuoğlu na gittim çok memnun kaldım doğumu da onunla yapacağım inşallah ☺
Askk Happygril tabi cnm doktor seçme hakkımız varda iyi değilmi o doktor benim doktrm yok yarın malesefki kim varsa ona gidecem de soyadı gümüş olan var bide çelikel diye bi soyadı olan hangisine gideyim ki
Happygril Askk Elif'e gitmede canım sema falan varsa ona git Fatma ceylan da olabilir Mehmet Zeki falan da çok iyiymis