Hanımlar piyasaya göre daha uygun makrome kapı süsü ve anahtarlığı yapan tanıdığı olan var mı? Instagramda bir kaç sayfaya sordum ama çok para söylüyorlar. Sizin tanıdığınız ya da bildiğiniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler
Makrome Kapı süsü
inthequeue bu sayfaya bakabilirsiniz .istediğiniz görsele uygun ürünleri piyasadan daha uygun fiyata yapar🌺
https://instagram.com/nur_un_elinden_?igshid=15rns2ke768g3
htcedgn Teşekkürler mesaj attım bakalım ☺️
inthequeue ben de o sayfadan kapı süsü ve anahtarlık yaptırıyorum. Daha önce de makrome ayna ve duvar süsü yaptırmıştım. Görselleri attım istediğimi yapacak🌸 size de yardımcı olur🙏🏻🌸
inthequeue kendin yapsan çok çok ucuza geliyor canım yapımıda çok kolay
inthequeue var cnm makromenil anahtarlik ve kapi susu piyasaya gore cok uygun ve guzel bakabilirsin.
inthequeue miamano diye bir sayfa orada var çok da güzeller
Merhaba mavidusler4807 sayfasina mesaj atarsaniz yardimci oluruz.
inthequeue makromessra benim arkadaşım yapıyor hem uygun hemde çok özeniyor gerçekten 👍🏻
inthequeue https://instagram.com/bohohomestyle?igshid=1bj7ewtgndt2r
düşündüğün modeli resim olarak atıp fiyat alabilirsin canım. Ben bu sayfa da 150₺ ye yaptırıyorm. Uygundan kastını bilemedim ama yine de belki yardımcı olmuş olurum 😊
inthequeue renkli_mi_renkli instagram sayfasına yaptırdım ben çok güzel geldi gerçekten. Kampanyası vardı 120 liraya yaptı kargo dahil ve gerçekten çok beğendim
MiniKaya Ah keşke yapabilsem ya hiç el becerim yok maalesef 😭
inthequeue ben kendim yapicam bugün isimli çemberi yaptırdım burda yarında ip alıp yapcam inşallah
07elf Sadecd kapı süsü mü yoksa anahtarlık dahil miydi canım?
inthequeue vallaha canım benimde yok hiç beceremem ama yaptm aşırı kolay ve 80₺ ye geldi
MiniKaya Çok iyiymiş ya ben nereye sorsam 150-200 arası
inthequeue youtubeden bakarak aşırı basit bir şekilde yapılıyor canım isimli kasnağıda n11 den söyledim ben 4 günde geldi
MiniKaya İpleri ne kadara kaçar tane aldın?
inthequeue soylledim sayfaya bakin 100 tl ye yapio anahtarliklarin taneside suan 3 tl ye geliyor eger 100 den fazlaysa biraz daha yardimci oluyorlar..makromenil
inthequeue 3 renk aldım herbirinden birer tane aldım tanesini 20₺ ye aldım tuhafiyeden ama benim aldığım baya kaldıı kalanla anahtarlık yapıcam n11 de 10-12 ₺ ye var 😊