bilaloguzunannesi Aysenur23-m almadım ama hep esimle konusuyoruz keske alsaydık diye 2. Çocuğuma Rabbim kısmet ederse alacağım 🌸
2793ebru Aysenur23-m ben aldim canim. Dastana elektrikli ana kucagi. 5 farkli sallama sekli var. Müzikleri var. Hatta bluetoothla telefona da baglaniyor istedigini dinletebiliyorsun. Uzaktan kumandalı. Simdilik iyi duruyor ama dogum kasimda bebekle hic kullanmadik nasil olur bilmem😊😊
symslmz 4 moms mamaroo aldım ikinci el aldım ama. Letgoda denk geldi sıfırı 3-4 bin civarı 400 liraya aldım kılıfı cıkarıp yıkanabiliyor 5 fatklı ses ve sallanma modu var
prensesannesii_ symslmz bende baktım ama letgoda fiyatlar hep 1500 2000 civarı siz iyi fiyata almissinz
symslmz prensesannesii_ cok iyi denk geldi istanbuldayım siz neredesiniz bilmiyorum hergün yenisi ekleniyor görünce hemen atlayıp gidip al ıştım 🙏
Abece Aysenur23-m benim ki biraz daha salıncak tipli ama baya güzel bu fiyata muzikli doğa sesleri falan var kumandalı farkli sallama hizlari falan da var ☺️ bunu aldım canım ☺️ https://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001/