BaloglumM Merhaba hamişler doktorum 34. Haftadan sonra dogum icin konuscaz seninle dedi benim merak ettim nstye 34. Haftamda mi bakıcak yoksa daha önceki haftalarda mi bakılıyor 27+5 im suanda sizler ilk nstye ne zaman baglandiniz
esrasim BaloglumM ben 34 haftalıkken ilk kez nst ye girdim ve sancı çıktığı için alttan muayene oldum 1-2 cm açıklık vardı. Her hafta nst ye bağlanıyorum ondan sonraki haftalarda da . Şuan 36+5 iz.
deletedmom351 BaloglumM Bu sorun olabilecek bir şey değil bi hafta önden gitmesi ayrıca bi ay sonra çağırması normal 34 35 haftadan sonra her hafta çağırabilir. Artık vakit geliyor.
BaloglumM deletedmom351 normalde 1 ayda 1 gidiyordum simdi 3 haftaya düştü böyle olunca insan cok heycan yapiyor 🙂🙂
1PrensAnnesiii Trafik kazası geçirmiştim 29 haftalıkken girdim nstye şuan 32 haftalığız kasılmam var diye dün girdim nstye canım.
damlahazar Bende bugün 32. Haftama girdim kontrolüm bugündü. nst ye aldı doktorum 3 hafta sonra tekrar gel dedi çatı muayenesi içinde 36-37. Hafta bakıcam dedi
esrasim BaloglumM kendini kasma uzun süren bir acı olmuyor. Şartlandırma kendini yani maksimum 5-10 sn fln sürüyor. Unutma anneler çok güçlüdür 😍💪