Fatovebebegi merhaba guzel anneler dun bende kavustum yavruma sezeryan dogum yaptim doktorum canan acar hanimdi cok memnun kaldim suan oglusum yanimda daha cikmadik yarin sabah cikicaz insalalh sorulariniz varsa alabilirim vakit buldukca size cevap veririm 🥰
zeyzey95 Fatovebebegi Allah analı babalı büyütsün canım 🥰 bende 2-3 haftaya doğum yapıcam orda en merak ettiğim ziyaretçi yasak mı
edaelifokmn Fatovebebegi öncelik hayırlı olsun rabbim bebişinede sanada sağlıklı uzun ömürler versin🥰 kendi doktorunda Canan hanımmıydı? Ziyaretçi kabul ediyorlar mı? Oda süsledin mi? Doğumunda fotografçı varmıydı? Bide taburcu olurken acaba ekstra ücret çıkartıyorlarmı ama onu henüz bilemezsin sanırım🤗 ayy çok soru sordum😬
Girlpowerbabe Fatovebebegi gözünüz aydın sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah🙏🏼 Genel anestezi mi spinal mi oldunuz? Spinal için ekstra bi ücret alınıyor mu? Özel değil ise hangi sebepten sezaryen oldunuz?
Fatovebebegi zeyzey95 bize yasak dediler ama bugun yan tarafa seseryan icin geldiler uc yasinda cocuk bile verdi aksama kadar sesleri durmadi nasil izin verdiler anlamadim bize yasak dddiler yarin sikayet edicem ama bizde odada iki refakatci ve esim geldi uc kisi vardi yani ama cocuk ne alaka
Fatovebebegi edaelifokmn kendi doktorum da canan hanim ayy o kadar guze gectiki seseryanim cok memnun kaldim normalde bize ziyaretci yazak dediler ams bugun yan odam doluydu uc yasinda cocuk bile vardi bende kansizlik var kanim 5 e dustu bende biliyorum kan taktilae ektira onun ucreti cikti ama kizilayi arayip sikayet edicem hastaneyi degil kizilayim bizden bedavaya kan aliyorlar ben iki unite kana 800 tl verdim
Fatovebebegi edaelifokmn hastanenin fotorafcisi var ama ben tutmadim sagolsun biricik doktorum canan hanim benim icin resim cekti he odayi da susluyorsunuz ona da izin var hatta kapi susunuz yok ya hastane size veriyor kapi susunu ama geri aliyorlar ben hastaneden memnun kaldim hemsireler ebeler cok ilgili
Fatovebebegi Kubrasalar ziyaretci sozde almiyorlar ama bugun benim yan taraf full doluydu uc yasinda cocuk bile vardi dogum ucreti ise normal dogum 2250 tl sezeryan 3500 tl
MyLittleHeart Fatovebebegi Refakatçi kaç kişi kalabiliyor 3 kişi kaldınız mı yani yoksa eşiniz gidicek mı
Fatovebebegi MyLittleHeart gunduz uc kisilerdi ben dedim ki ilk gun yurucem cocugumu tek birakamam tmm dediler gunduz iki kisi kaldilar esim zaten eksikler icin kosusturdu hic kalamadi burada