elfakyaz3 Arkadaşlar merhaba reglime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti. 8 gündür ovulasyon testim hep kop koyu çıkıyor. Ne olduğunu anlamadım yardımcı olur musunuz
Karadeniz61 elfakyaz3 bende hamile olduğumu ovulasyon ile öğrendim ama 17. Gündü gecikmesinde. İnşallaahh hamilesinizdir🥰
Unlukacar elfakyaz3 canım ovulasyon testi daha hassas ölçüyor canım hormonlardan ölçtüğü için inşallah gebesindir canım 🙏🏼
Purpura26 elfakyaz3 Google img yükle yazıp ilk çıkan siteden resmi seçip yükleyin sonra link çıkıcak onu buraya atarsın ben de merak ettim
Bahar2622 elfakyaz3 ben hic denemedim ama ovülasyon testi hamilelikte hep koyu çıkıyormus, bence gebelik testi yapmalısın 😇
Purpura26 elfakyaz3 devamlı bu kadar koyu çıkması imkansız sen bir gebelik testi yap bakalım ne çıkıcak. Geçen ay ovülasyon yapmışmıydın yoksa bu ilk ayın mı?
elfakyaz3 Deletedmom360 yaa inşallah ama erken gebelik testi yanıltırmı bide reglime 6 gün vardı yaptım. Erken mi davrandım bilemiyorum
Deletedmom360 elfakyaz3 bende öyle öğrendim canım test yapmıştım çıkmadı sonra adet oldum sandım meğerse kimyasalmış sonra neyse adet bitti diye ovülasyon yapmaya başladım yapıyorum koyu yapıyorum koyu yapıyorum koyu dedi bu işte bi iş var sonra kan vermiştim acilde cıkmıştı. ☺️
elfakyaz3 Deletedmom360 ya ne kadar güzeel inşallah benimde öyle olur 🙏 ilk bebeğimi gelişemediği için 6 haftalıkken kaybettim. Umarım bu sefer bebeğim benimle kalır
elfakyaz3 Purpura26 Bu ay ilk kez denedim. Bugün regl günüm olmadım ovulasyon yaptım böyle çıktı. Bi 3 gün daha beklicem sonra test yapıcam kesin sonuç alabilmek için 😊
Bahar2622 elfakyaz3 sabah erken gebelik testi yapicam sonuca göre ovülasyonda yaparım senin icin😀 cesaretten değilde hamile değilsem testler öbür aya kalsin diye idare ediyorum 😀😀