30 eylul carsamba sabah saat 4.41 de rabbimin mucizesini kucagima aldim elhamdulillah🤲🏻💖.
cok dua ettim evlat acisi ceken, hasta olup sifa bekleyenler icin rabbim kabul buyursun. Evlat isteyen herkese hayirli saglikli guzel salih evlatlar nasip eylesin insAllah 🤲🏻
Kendimde doguracak goz gormuyorken birden pazartesi sabah saat 4.15 gibi bi sanciyla uyandim yalanci sancidir deyip tekrar uyumaya calistim fakat 10-15 dakika icinde bir daha sanci girdi ve bu boyle devam etti uyuyamadim bir sey yiyemedim fakat sanci olup olmadigini hala cozumleyeme calisiyordum o an tabi 😊sicak suya girdim uzandim bekledim gecmedi hatta burada post actim emin olmak icin gercek sanci olup olmadigina dair 😅 hastaneyi aradim ve sanci sıkligini takip etmem gerektigini 5 dakikaya inince hastaneye gide bilecegimi soyledi (cunku henuz nisan veya su gelmemisti) oglen 12.30 gibi esim isten ogle yemegine gelmisti ve ben hala sanci cekiyordum dayanamayinca hastaneye gittik. Ah o nst masasi sancilar gelince o yatak iskence gibi geliyordu bana neyse ki esim vardi ve sirtima masaj yapiyordu. Bu arada sancilarim vardi 100 lerdeydim, cati muaynesi hic olmamistim o an ilk defa alttan kontrol ettiler aciklik var mi yok mu diye yalnizca 2 parmak dediler ama ben sancilara dayanamiyordum. 2 saat yuruyup oyle gelin tekrar bakalim dediler. Bizde ciktik hastane yakinlarinda top sahasi vardi tur attik etrafinda her kose basina gelince 3 er squat cektim, 15 dakikada hastane merdivenlerini indim ciktim , kontrole geldigimizde rahim agzi iyice acilmis fakat acilmam 3 parmakti. Dogum odasina alindim sicak suya oturdum gece 2 ye kadar bekledik hic bir ilerleme olmadi ben cok yorulmustum eve yolladilar bizi bi kac ilac vererek ama benim sancilarim dinmiyordu eve geldik esim biraz dinlendi ben sadece 3-5 dakika gozumu kaptiyor tekrar sanciyla uyaniyordum😫sabah 6 ya kadar sktim disimi esim uykusunu alsin diye sonra uyandirdim tekrar hastanenin yolunu tuttuk bu sefer cok tatli bi ebeye denk geldik sancilarim gecmiyordu hep yuksekti acilmam ilerlemiyordu hep 2-3 parmak arasi diyorlardi ebe ne yapmak istiyorsun dedi ben artik dogurmak istiyorum diye yalvardim. Tekrar dogum odasina alindim kontrollerimiz yapildi sicak suya oturdum yine sonra oda icinde yuruyusler pilates topu vs vs hepsini yapmaya devam ediyorum, turkiyeden ablam meryem ana otunu suya koymustu. Ogleden sonra sonunda 4 cm e ulasmistik artik epidural takildi ilk denemede ben bi tuhaf oldum kalbim hizlandi basim bi hafif dondu dozunu dusurduler sonra ben hissetmeye devam ettim sancilari tekrar yapildi bu sefer kus gibi olmustum sonunda dinlene biliyordum. ( bu arada ilk epidural bende kafa yapmisti😂 hemsirelere ebelere hepiniz cok tuhafsiniz burdayim ama sanki degilim gibiyim demeye basladim guluyorum deli gibi 😂) aksam 10 gibi artik uyudum biraz sonunda dinlene bilmistim cunku ne uyku uyudum ne yemek yedim, artik halsizdim. Ebe sk sk kontrole geliyordu ve sabah saat 4 gibi geldi bebegin basi hala kanala girmemis eger guzel ikinirsan iner yoksa acil sezeryana gecmek zorundayiz bebek strese giriyor dedi. Ben bunu duyunca hemen kendime geldim esim yanimda uyuyordu zaten hadi denicez simdi dedi ve basladim ikinmaya ilk basta yapamadim ikinci ikinmam daha guzeldi ebe bana guzelce anlatiyordu. Nefes al tut ve gucle ikin demisti oyle yaptim bi kac sefer cok sukur basi geldi dedi sonra devam dedi ben ikinmaya devam ettim ayni anda bacaklarimi kendime dogru cekiyordum yanimda sadece esim ve karsimda ebe 😊 sonra jinekolog gecerken bi bakayim dedi bi bakti ben doguruyorum😄 o gecti karsima bu sefer daha kuvvetli ikinmam icin bi bacagimda ebe diger bacagimda esim vardi onlar ittiriyordu ben ikiniyordum basi artik cikmisti ( bi ara esime bagirdigimi hatirliyorum biraz daha ittirsene bacagimi diye 😂) doktor bi ara bak basi disarda ellemek ister misin demisti 😍ama ben hayir demistim ikinma konsantrasyonumu kaybederim diye 😄. Ve cok sukur kizim geldi dunyaya hemen gogsume koydular rabbime binlerce kez sukurler olsun cok degisik bi duygu❤️Rabbim kimseyi boyle bi guzellikten mahrum birakmasin🤲🏻. Bekledik bizde elhamdulillah ama degdi❤️
kizim 3.575 kg 51 cm dogdu🧿💖
bu arada kesi atilmadi fakat icten 1 dikisim var.
benim dogumdan sonra idrara cikma problemim oldu henuz gecmis degil dualarinizda benide eksik etmeyin lutfen.
Allahim doguracak olanlara hayirli saglikli guzel dogumlar nasip eylesin insAllah bir avazda kurtulursunuz🤲🏻Evlat mujdesi bekleyenlere rabbim tez vakitte mujdeli haberleri almalarini nasip eyler insAllah 🤲🏻
burada dertlesip bi seyler paylastigim insanlar hepinizden Allah razi olsun hepiniz iyiki varsiniz.
Allaha emanet olun❤️