Magnolina Şanlıurfa da Muhammed Erdal sak dışında peritonolog var mı ikili test sonucumu acil değerlendirmesi lazım en yakın Gaziantep de olur gittiginiz memnun kaldığınız bir doktor
Ffc2224 Magnolina benim bildiğim sinasi çiftçi var ben hiç gitmedim bende erdal hocanın hastasıyım ama şinasiyide baya duydum
Magnolina Ffc2224 Erdal hocaya gittim memnun kalmadım Şinasi çiftçi operatör doktor ama emin olamadım ☹️
Ffc2224 Magnolina onu bilmiyorum sadece perinotoloji uzmanı diye biliyorum şinasi çiftçiyi , alla alla neden memnun kalmadınız erdal hocadan ben 5 aydır gidiyorum memnun kaldım
Magnolina Ffc2224 6 cm yumurtalık kistimi göremedi bide ilk 3 4 haftalık hamileydim alttan muayene etti soru soruyorum aa ne kadar bilinçlisiniz diyor bana o anlatcagina ben anlatıyorum
Ffc2224 Magnolina alla alla biz gidince baya muhabbet ediyor normal muanede bile yarım saat falan ilgileniyor benim eşimde öğrencisiydi eskiden diye ben o şekilde tanıdım erdal hocayı
Ffc2224 Magnolina anlatıyorda her dafasında bebegin bütün organlarını boyu kilosuyla eşit mi falan baya bakıp söylüyor ama halen bana kaç gram oldugunu net söylemedi
Magnolina Ffc2224 bugün iki test sonucumu gönderdim hocam bir sıkıntı var mı diye gel dese gidicem dönmedi bile herkes farklı işte siz memnunsaniz ne güzel ben mersin medical adana Acibadem e gidiyorum Urfa’da bulamadim kafama göre doktor