Busra4122 Kızlar otuzbır haftalık hamıleyım yataktan kalktıgımda bacaklarımın ustune basamıyorum genıtal bolgem ve kemıklerım sgrıyor basına gelen varmı nasıl ne zaman gecer gecen hafta bu sıksyetten gıttıgımde sorun olmadığını soylemıstı doktor
Esin61 Busra4122 benim o şekilde oluyo şuan 24 haftalığız bizde bebeğin plesantası yukarda bi düşük korkumuz yok ama başı aşağıda oldugu için baskı yapıyo demişti doktor magnezyum vermişti bunun için kullanmaya başladıgımdan beri baya azaldı
Zuzu-54 Busra4122 bende 31 haftalığım suanda ve aynı durumu bire bir yaşıyorum 2 haftadır bugün özellikle aşğıdan zonklama vuruyor yürürken çok kötü
Nesse86 Busra4122 O bendede oluyor ki ben daha yeni 30.haftaya girdim baski yapiyor bebegin basi assagidadir büyük ihtimalle
Emineyakupoglu Benim de öyle cnm bende 35 haftalık hamileyim doktor bana bebegin dogum pozusyonu almıs dedi bide asagı inmiş baskı yapıyor ondan dedi
Busra4122 Emineyakupoglu bana catı n genıslıyor desı bıde enfeksiyon vrdı ama gunluk hayatını çok etkılıyor hareket edemıyorum kemıklerım sabah kalkınca kıtır kıtır edıyor
Busra4122 Bsra41 kemıklerım kıtır kıtır edıyor yuruyemıyorum doktor normal dıyor sma ben çok zorlanıyorum yatakta bıle donemıyorum
mom2020 Busra4122 çatı ağrısı bu bende de var arastırdım biraz pazartesi de doktora gidicem sorcam yazarım sana.. hamilelikte olan bi seymis ama ağır kaldırmamaya ve ani hareketler yapmamaya calısmalıymısız internette yazan ama benim günlük hayatımı cok etkilio bakalım doktor ne dicek pazartesi
Hmlayse Busra4122 bende 33 haftaya gitecem aynı sıkıntı var galiba bebek Doğum pozisyonu aldı yeni omdan oluyor
Busra4122 Hmlayse bn geçen doktora gıttım ultrason dan baktı pozısyon slmıs falan demedı ama çok zorluyor
Zuzu-54 Busra4122 evet baya zor bende çok zorlanıyorum bugün çok kötüydüm yürürken bile baya ağrı oldu
Nunuy Bende 33 haftalığım 26-27 haftadan beri oluyor, yürürken,gece uyurken sağdan sola dönerken inliyorum resmen.ama normal dedi doktorum baskı yapıyormuş bebek.yürüyüş yaparken çok zorlanıyorum.doğum zamanı ne olcak allah bilir:(
buseyusuf27 Busra4122 cnm 34 haftayım bnmde oyle saga sola donemyorm yururken cnm acıyor doktor normal dedı doguma hazrlıyormus vucut kendını rahım kasları genısledıgı ıcın o agrı normalmıs bnm kızım doğum pozısyonunda ve baskı yapıyor oyuzdende agrı olabılyormus