fitmommy Merhaba anneler Karşıyaks’da veya oraya yakın iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum. Önerdiğiniz var mı hastane doktor fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz rica etsem? Teşekkür ederim sağlıkla kalın 🌸💕
babysevgi fitmommy ben kent hastanesi Namık Beye gidiyorum iyi bir doktot tavsiye edebılırım muayene ücreti;525₺
ozgeya fitmommy Medicalpark Hastanesi’nde doğum yaptım. Doktorum Volkan Emirdar’dı. Harika bir doktordur kendisini. Güncel fiyat bilgisini bilmiyorum malesef.
Cansuyrm35 fitmommy ben de aynı lokasyonda doktor arıyorum. Kahraman Kolday ve Vedat Uluğ arasındayım. Şu anda doktorum kent hastanesinden Şebnem Altunyurt belki ona da devam edebilirim. Cevapları takipteyim ☺️
Ecektn fitmommy park yasam ofislerinde prof dr sefa kelekçi kendisi perinatoloji uzmanı ve on numaradır 😍 500 tl muayne ucreti
Cansuyrm35 babysevgi ya gerçekten mi? Göz önünde bulundurayım bunu da, teşekkür ederim. Sizin doktorunuz kim acaba?
Ecektn Flzylm35 2.5 sene once ilk oglumu sefa hoc dogum yapmıstı ozaman cok yuksek degildi suan için fiyat daha konuşmadık ama ucret konusunda yardımcı oluyor kendisi😍
Semaabidin Şerife dikayak alsancakta özel muayene ucreti 250 lira☺ pozitif bir kadin isini severek yapan nadir insanlardan🥰